• Новинка
DOITOOL 12 бр. Декоративен Тампон, Менструални Тампони, Моющаяся Чанта, Чанта за грижа за Заек За Момичета, Чанти, Хигиенни Преносими Организаторите, Първият Организато?

DOITOOL 12 бр. Декоративен Тампон, Менструални Тампони, Моющаяся Чанта, Чанта за грижа за Заек За Момичета, Чанти, Хигиенни

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Чанта за хигиенни кърпи / хавлии : Еднократна употреба bag : чанта за Еднократна употреба, подходящи за съхранение на малки предмети, като червило, малки слушалки и любопитни фактиМалки стари чанти : Изработени от висококачествени материали, практични, а плюшен старата чанта може да продължи дълго.Съхранение на хигиенни тампони : ОРГАНАЙЗЕР за хигиенни ТАМПОНИ Женствена чанта за хигиенни тампони е много безопасен и чист начин за съхранение на хигиенни тампони.Чанта за съхранение на хигиенни кърпички, чанта за менструални тампони, преносим титуляр за хигиенни подложки за хранене с цип, женствена чанта за първия период на менструация за,. Чанта за менструални тампони за пътуване : Практичен дизайн с цип, прави откриването и закриването по-удобен и комфортен.Държач за хигиенни кърпички : Мултифункционален, може да се използва за съхранение на малки предмети, като хигиенни кърпички, монети, картички.Списък на пакетите в 12 x торбички за еднократна употреба Функции-Практическа конструкция с цип прави отваряне и затваряне на торбички за хигиенни подложки за по-удобно. -Периодична чанта може да попречи на вашата менструалния уплътнение от красиви чанти за червило и ги поддържа в добро състояние.11 X0 калъф за тампони. -Материал : Плюшен чанта за съхранение на козметика -Качеството на изработка тази старинна чанти е, и ще имате добър опит в използването на хигиенни торбички. -Периодична чанта идеална за съхранение на малки предмети, като червило, малки слушалки и очарователен пликове за тампони за смяна на хавлиите. -Изработени от висококачествени материали, практичен, а плюшен чанта Period Bag може дълго време да служат чанта за хигиенни тампони. -Цвят : бяло, розово, синьо, кафе органайзер за хигиенни тампони Описание на стоки : Чанти за съхранение на грим, Изработени от висококачествен материал.торбичка за тампони Малка чанта удобна за носене и тя е много подходяща за пътуване, пазаруване и т. Чанта за хигиенни тампони моющаяся, лесен и не е лесна за отглеждане, с дълъг срок на служба.

Подробности

Подобни продукти в категория