• Новинка
Дървена Текстура Кубинското Знаме на Куба Фризьорски салон Наметало за Стилист Престилка За Подстригване Калъф за Фризьорски салон за Клиенти Професионална Дома?

Дървена Текстура Кубинското Знаме на Куба Фризьорски салон Наметало за Стилист Престилка За Подстригване Калъф за Фризьорски

Buyers rating:
BGN 17.39

Налично

PolyesterИзработен е от полиестер.Мек, лек, вода-репелент и издръжлив материал, запазва дрехите си сухи и чисти. Размер : 140 * 168 см / 55,11 * 66,14 инча.Списък с пакети : 1 * Наметало за подстригване на коса.Лесно може да се избърсват, се измива с топла пишеща машина или дори давате на химическо чистене.Професионални Пелерини за фризьори С ръкави за подстригване запазват дрехите сухи и чисти.Това е Задължително условие за всеки фризьор-стилист.Дизайн Го прави толкова Специално и интересно Престилка.Той предпазва от бои за коса и други вредни течности, при запазване на дрехите Си сухи и чисти.Лесно се сгъва и съхранява. подходящ за фризьорски салони работи, боядисване на коса, химически вълна и много други, има водоустойчив, антистатическим и незалепващо действие върху косата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Климатик Haskell Murumuru 300 мл
  • Новинка
Оценки:

Климатик Haskell Murumuru 300 мл

КлиматикДългосрочно хранене.Сухи, изтощените и недисциплинирани косата.Дългосрочно хранене.Сухи, изто

BGN 2.00