• Новинка
Конектор за консистентной смазване с двойна дръжка Gute, мощност на 10 000 паунда на квадратен инч, Быстросъемный Съединител за консистентной смазване с 12-инчов пружин?

Конектор за консистентной смазване с двойна дръжка Gute, мощност на 10 000 паунда на квадратен инч, Быстросъемный Съединител

Buyers rating:
BGN 16.64

Налично

Подсилени 6 гъби, допълнителна тръбаДвойна дръжка с противоскользящим дизайн.Номинално работно налягане 10 000 паунда на квадратен инч.Подходящ за всички смазочни пистолети-фитинг 1/8 NPT.Лесно се фиксира и се отстранява.Определя на фитингах Zerk, а също така е подходящ за всички смазочни фитинги DIN и SAE. 【Заключване и печат】 Обновете 6 защелкивающихся на елементите на конструкцията на челюстта и качествена уплотнительную уплътнение, достатъчно солидна, за да заключите zerk и предотвратяване на течове, както и лесно фиксируемую и освобождаемую.Уникален и патентован механизъм за прибиране помага да инсталирате фитинги zerk в сляпа зона.Идва с 12-инчов пружинным гъвкав маркуч. 【Подобряване на качеството на】 Съвет на нашия смазка на пистолета е изработена от висококачествена легирана стомана с цинковым покритие за по-голяма трайност, а по-дебели пружини осигуряват по-голямо заключващо усилие и предотвратяват изтичане дори и при екстремни налягания на 10 000 паунда на квадратен инч. 【Управление с една ръка】 Двойна дръжка с противоскользящим дизайн и механизъм за плавно прибиране ви позволява да управлявате с една ръка.Какво е ергономичен и по-малко време.След определяне на фитинге zerk тя остава включена и освобождава и двете ръце, за работа с смазочным пистолет. 【Широка съвместимост】 Нашата съединителната съединител за смазка на пистолета е съвместим с всички смазочными играчки стандарт 1/8 NPT ", мини-смазочными играчки, малки концевыми смазочными играчки.Той също така е подходящ за всички смазочни фитинги DIN и SAE, особено подходящ за багери, булдозери, коли, обемни съоръжения в заводи, трактори, роботи и т. 【Следпродажбено обслужване】 : Ние предлагаме двугодишна гаранция, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема. Изработена от висококачествена легирана стомана с цинковым покритие, подсилена конструкция с 6 челюсти улеснява включването и изключването на смазочни фитинги, високо качество на оборудване запечатване уплътнение осигурява трайни и стабилни резултати.

Подробности

Подобни продукти в категория

Jabra PRO 920 Duo DECT
  • Новинка
Оценки:

Jabra PRO 920 Duo DECT

Безжична слушалка Jabra Pro 920 оптимизирана да се използва с всички водещи настолни телефониЗа реалистични

BGN 65.29