• Новинка
Oomcu 60 БР. Прозрачна Чашка за Сладолед във формата на Цвете с 60 БР. Лъжица за Дегустация, Малко Използвана Пластмасова Купа за Плодова Салата, Закусочного Парфе с Лед ?

Oomcu 60 БР. Прозрачна Чашка за Сладолед във формата на Цвете с 60 БР. Лъжица за Дегустация, Малко Използвана Пластмасова Купа

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Материал : Изработен е от висококачествен хранителен пластмаса, безопасен и лесен, здрав, това е лесно да се съборят или да се напукаРазмер : Диаметър на отвора : 5,04 "/ 128 мм, диаметър на дъното : 2,44 "/ 62 mm, височина от 1,93 " / 49 мм, капацитет 8 мл / 250 мл. Пластмасов дегустация лъжица има размери от 4 инча / 10,3 см в дължина и 1 инч / 2,5 см в ширина, което е достатъчно, за да отговори на повечето от вашите ежедневни нужди.Дизайн във формата на цвете : Тези пластмасови чаши за сладолед имат формата на цвете и свеж външен вид, разполагат с широк отвор и тесни дъното, което е идеално за показване на вашия любим сладолед.За многократна употреба или за еднократна употреба : за да Ви е удобно да се изхвърлят тези чашки за сладолед в края на партита, можете просто да изхвърлите тези чашки за сладолед или бързо да се измие и да се прибират ги за бъдеща среща, която дори може да се използва и за измиване в продължение на целия горещ летен ден.Подходяща сцена : Тези пластмасови купи за лед във формата на цвете са идеални за сладолед, плодове, закуски, салати, замразено кисело мляко, сладкиши, закуски, заведения за хранене и много други неща, са идеални за рождени дни, барбекю, душата на дете, на шведска маса, сватба, празник, парти на открито, на карнавала и още много други, за да ви е по-забавно да се насладите на вкусни леки закуски.Тези пластмасови купи за лед във формата на цвете издържат на многократно пълнене на чашите, които вие дори можете да се насладите и ги измийте през целия горещ летен ден.А съответните взаимно дегустация лъжици, ще ви даде едно незабравимо преживяване.Тези пластмасови купички за сладолед във формата на цвете с прозрачен външен вид, широк отвор и е пречка за дъно са подходящи за демонстрация на любимия си сладолед.Тези пластмасови купи за лед във формата на цвете са идеални за сладолед, плодове, закуски, салати, замразено кисело мляко, сладкиши, закуски, леки ястия за закуска и много други неща, са идеални за рождени дни, барбекю, детска душа, на шведска маса, сватба, празник, парти на открито, на карнавала и още много други.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кабел Logic 3 Grey Multi Link (GBA)
  • Новинка
Оценки:

Кабел Logic 3 Grey Multi Link (GBA)

Кабел GBA Линк Комбинирайте 2 конзола GBA или GBA SP заедно за съвместна игра.Подходящ само за игри Game Boy Advance.Н�

BGN 0.67
Добавка (ADD-MCC1MMM2KST)
  • Новинка
Оценки:

Добавка (ADD-MCC1MMM2KST)

100% съвместимост и гарантирана работа 1 x пристанища St 10 / 100 българtx, 100 BaseFX.Допълнителна такса медиаконве�

BGN 2.33