• Новинка
Летен топ за момичетата и къси панталони с принтом пеперуди, Комплект за детска подарък на цветчета (Червен, 4-5 години)

Летен топ за момичетата и къси панталони с принтом пеперуди, Комплект за детска подарък на цветчета (Червен, 4-5 години)

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

PolyesterМоля, запознайте се с измерване на размер на изображението, преди да поръчате сладък екипировки за подрастващите момичета.Топ от 95% полиестер, 5% еластан; панталони от 100% полиестер; Детско одеало за момичета. Комплекти, потници и шорти с принтом пеперуда, без ръкави; детско одеало за момичета. Комплекти, потници без ръкави и къси панталони с възел на талията, с принтом пеперуди; облекло за сън; комплекти детски одеала за момичета. Материал : Мек и лек, удобни панталони и блузи за момичета.Моля, запознайте се с измерване на размер на изображението, преди да поръчате сладък екипировки за подрастващите момичета.Топ от 95% полиестер, 5% еластан; панталони от 100% полиестер; Детско одеало за момичета. Комплекти, потници и шорти с принтом пеперуда, без ръкави; детско одеало за момичета. Комплекти, потници без ръкави и къси панталони с възел на талията, с принтом пеперуди; облекло за сън; комплекти детски одеала за момичета. Материал : Мек и лек, удобни панталони и блузи за момичета.Летен топ и къси панталони с принтом пеперуда за момиче, подарък за дете, летен топ и къси панталони с принтом пеперуда за момиче, материал : полиестер, цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)(Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пристанищен обувки Сперри Кида
  • Новинка
Оценки:

Пристанищен обувки Сперри Кида

100% КожаДължина голенища км / ч щиколотку от свода на стъпалото.Размерът на отвора на багажника е прибли

BGN 3.33
Шорти за бягане на Кондоре
  • Новинка
Оценки:

Шорти за бягане на Кондоре

100% НайлонДишаща найлонова окото плат.Еластична дъвка на талията.Шорти за бягане Condor, дишащи, леки и найв

BGN 6.57