• Новинка
Нокът за Коса, Шнола за коса, Клетчатая Оцетна Киселина, Женски Щипки За Коса, Стяга под формата на Раци, Стяга под формата на Акула, шапки, Държач за Опашката, Аксесо?

Нокът за Коса, Шнола за коса, Клетчатая Оцетна Киселина, Женски Щипки За Коса, Стяга под формата на Раци, Стяга под формата

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Материал : Оцетна киселинаИзработен е от висококачествен материал, не е лесно да избледнява и деформирана, здрав и може да ви служи дълго време. Размер : около 10,5x5,4 виж Отлично качество на изработка и красив дизайн.Цвят : светло розов, червен, оранжев, зелен.Ние ви предлагаме различни цветове по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нужди в избора.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Материал : Оцетна киселина.Изработен е от висококачествен материал, не е лесно да избледнява и деформирана, здрав и може да ви служи дълго време. Размер : около 10,5x5,4 виж Отлично качество на изработка и красив дизайн.Цвят : светло розов, червен, оранжев, зелен.Ние ви предлагаме различни цветове по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нужди в избора.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Цвят : светло розов, червен, оранжев, зелен Тип изделия : Нокти за коса Размер : около 10,5x5,4 см на Помещение включва : 1 бр. Нокти за коса Стил : Модерен Материал : оцетна киселина Пол : Женски Тънък и модерен : Модерен модел Тип : геометричен Вид на продукта : Облекло за коса Стил : модерен Тип : нокти за коса, скоба за нокти, шипове, шнола.

Подробности

Подобни продукти в категория