• Новинка
Остри Стикери за стена с Динозавром за Детска Спални, Стенни Мигащи Стикери, Декорация, 12 бр., Имитация на стаята, 3D Стикер на стената на Хола, Черни Цветя, Декорация ?

Остри Стикери за стена с Динозавром за Детска Спални, Стенни Мигащи Стикери, Декорация, 12 бр., Имитация на стаята, 3D Стикер

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Цвят : Злато, Сребро, Розово златоНаправете вашата стая е магия. Размер : Има три размера по 12 пеперуди!.Това може да Ви помогне да направите ремонт в стаята Си и му придават Очарователен вид.Цвят : Злато, Сребро, Розово злато.Направете вашата стая е магия. Размер : Има три размера по 12 пеперуди!.Това може да Ви помогне да направите ремонт в стаята Си и му придават Очарователен вид.Ремонт на вашата стая, не трябва да струва скъпо.Направете си по-очарователна стая с 3 D стикери Deluxe Gold на стената. 1 комплект 3 D стикери за стена (12 бр.) Цвят : злато, сребро, розово золот 11x9,5 см (2 бр), 8x7 см (2 бр), 6,5x5,5 см. (8 бр) Материал : PVC Размер : 12 пеперуди в три размера!Просто сгънете пеперуда, за да се създаде 3 D ефект, и я залепете към стената или всеки самолет.Това може да се превърне в чудесна украса за сватби и кръщенета на детето.Просто почистете и залепете ги на всяка стена или на равна повърхност, за да създаде изцяло нов външен вид.3 D Луксозен златен стикер за стена - това е идеалният начин да се направи ремонт в стаята, без много усилия и разходи!Това също може да стане прекрасен фон или рамка за сватба или детска душа!Можете да го създаде от самото начало, нищо не оставя, и да се използва отново на друго място.Направете така, че вашата стая да изглежда магически.Той добре се придържа към стената и може да се остави за дълго.Това може да ви помогне да направите ремонт в стаята си и му придават очарователен вид.

Подробности

Подобни продукти в категория