• Новинка
2 Опаковки Сърцевина на Капаци Малки Корк Капачки за Буркани Корк Капачки за Дървени Кутии с Капак За Запазване на Корк Капачки за Бутилки Корк Капак Само за Кухнят?

2 Опаковки Сърцевина на Капаци Малки Корк Капачки за Буркани Корк Капачки за Дървени Кутии с Капак За Запазване на Корк Капачки

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

1 Малка corkboard на кутията : 60 мм corkboard капакът е подходящ за модели кутии 080, 755, 760, 762, 902, 763, 764, 766, 905, 975, 995, плътно и трайно уплътнение, corkboard корицата е много популярна в социалната и бижута Добре дошли, изглежда професионално и ретро. Висококачествен материал : Тази corkboard капачка за буркани е направена от висококачествен корков материал, добре направена, гумени уплътнителни пръстени са изчислени за продължителна употреба с течение на времето не са напукани, не се огъват и не откалываются, по-удобни за използване от традиционните пластмасови капачки, те са трайни. Функция запечатване : Тази малка тръба е отличен заместител на старите задръствания, тя може плътно затваряне на бутилки, флакони или за изработване, използване сърцевина на капаци може да се превърне банки в невероятни контейнери за съхранение на багаж, достойни да се проявяват на кухненската маса. Пратката включва : 2 парчета от сърцевина капачки с диаметър от 60 мм, всеки тънки пробковый отдолу е 2,2 инча; горна диаметър около 2,9 инча, височина 0,7 инча, моля измерете буркан преди употреба с размера на гърлото на бутилката, за предотвратяване на грешки в размер на. Широк спектър на приложение : естествен ретро-вид на корк капачки запазва първоначалното състояние на корк, както и използването на гумени уплътнения за консерви прави съхранение на предмети е по-удобно.Идеален за детски душове, партита по случай рожден ден или празнични тържества за създаване на потребителски тематични подаръци или украса за партита. 2 опаковки сърцевина на капаци, малки корк капачки за буркани, Корк дървени капаци за буркани, капачки за консервени кутии, корк капачки за бутилки, корк капак само за кухня, идеи за подаръци буркани за консервиране на сватба, направи си сам, Технически характеристики : Материали : корк, Цвят : дървена Размер : 2,2x2,9 инча, дебелина 0,7 инча, Количество : 2 опаковки Характеристика : Малки капачки, корк капачки Приложение : за подарък буркани за консервиране на сватба, направи си сам, за душата на детето Опаковка : торба.

Подробности

Подобни продукти в категория