• Новинка
Калъфи за таблети Milisten Ereader, 1 бр. Защитно Цветна Корица, Силиконова Електронна книга, която е Съвместима с Kindle, Защитно устройство за четене на електронни книги, жъл?

Калъфи за таблети Milisten Ereader, 1 бр. Защитно Цветна Корица, Силиконова Електронна книга, която е Съвместима с Kindle,

Buyers rating:
BGN 16.10

Налично

Гумен калъф за таблет-конструкция с мобилен товаро топлина, удължава срока на експлоатация на вашия електронен четецСиликонов калъф за таблет за четене-силиконов материал, не се страхува да се дърпа, дълго време на употреба.Кожен калъф за лаптоп - той позволява на електронната книга да се премине в режим на "интелигентни сън", събуждане при отваряне на капаци, преминете в режим "сън" при затваряне.Калъфче за електронна книга с електрически люк - ефективно предпазва вашето устройство от надраскване, прах, удар, на петна.Калъфче за електронна книга - лека и преносима, тя няма да се увеличи тежестта си и теглото при използване и създаване.Пратката включва 1 х калъф за електронна книга Характеристики - Сфера на приложение : Съвместим с Kindle Paperwhite 4 поколение, корица за 4 книги. - Лека и преносима, тя няма да се увеличи тежестта си и теглото при използване и създаването на своята практика за четене от изкуствена кожа. -Размер : прибл.51 см Подарък за рождения ден. - Обърнете се, за да го събуди, и затворете, за да превежда в режим на сън, за да спестите повече енергия на батерията за вашето устройство кожен калъф. - Креативен дизайн с цветен модел, красив и уникален, декоративни и практични корпус на електрическа книга. - Материал : силикон Силиконов калъф за електронна книга. - Перфектен силует осигурява пълен достъп до всички функции на силикон своята практика за четене на таблетката. - Той защитава вашето устройство от надраскване, прах, удари, петна, ефективно използване на гумен калъф за таблет.Информация за продуктите : Корица за книга, която все още търсите уникална защитна обвивка за електронна книга?Тази силиконова защитната обвивка - един от най-добрите варианти за вас, тъй като тя е направена от висококачествен материал за дълго време.Силиконова обвивка за четене на електронни книги е Идеално място за вашата електронна книга, не прекъсва и удължава срока на експлоатация.

Подробности

Подобни продукти в категория

Електрическа Острилка за Моливи
  • Новинка
Оценки:

Електрическа Острилка за Моливи

Приятелски настроен към децата и сигуренПредлага 3 различни варианта на полето.Захранване от USB или бат�

BGN 6.59
Задни Теглене кука 31471750
  • Новинка
Оценки:

Задни Теглене кука 31471750

Съвместим с VOLVOСмяна за модел S60 MK2 (и).Линк към номер OEM : 31471750 Ако не сте сигурни, подходящ ли е този продук

BGN 2.67