• Новинка
Автомобилни Странични завеси JOYTUTUS (2 опаковки), Козирка за защита от прегряване и ултравиолетови лъчи в колата, Окото до задния Странично стъкло на автомобила По вр?

Автомобилни Странични завеси JOYTUTUS (2 опаковки), Козирка за защита от прегряване и ултравиолетови лъчи в колата, Окото

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Защо ли сенника на задното стъкло на колата?】 Задна козирка предпазва вашето дете от вредните слънчеви лъчи и предотвратява стареенето на интериора, който ще запази вещите си в безопасност, ще създаде приятно място за работа и отдих и т 【 Подходящ за повечето коли】 Ние сме разработили специален сенника, който блокира слънчевите лъчи и предпазва вашето лично пространство.Дължина : 21,7" (Мин) - 35,4" (Макс.) Височина : 20,8 инча (Мин. (Поради особеностите на платове и факта, че тя се измерва ръчно, са възможни известни разлики в размера.) За това не са подходящи за извити прозорци и прозорци без полета. 【Двуслойни дизайн СЯНКА 】 Вътрешен мрежест слой : Осигурява циркулация на въздуха в колата, намалява преките слънчеви лъчи, подходящ за наблюдение и няма да се отрази на линията на видимост при движение на заден ход.Външен слой слънцезащитен козирка : ефективно предпазва вашето дете от вредните ултравиолетови лъчи и висока температура, като същевременно се гарантира поверителността на кърмене, сън, работа и личните ценности в колата.Сенника на странично стъкло на автомобила може да се установи като един слой, така и в двуслойни с помощта на цип. 【СВОБОДНО потапяйте ПРОЗОРЦИ】 С нашите автомобилни шторками не е нужно да се притеснявате за това, че те си затварят преглед при движение на заден ход, защита на вашата сигурност при шофиране и повишава комфорта при движение на заден ход.можете свободно да пропусне прозореца и да се насладите на приятен бриз отвън, да останем защитени от слънцето. 【Лесен за инсталиране И съхранение на】 Три лесни стъпки за инсталиране на такива козирка на задното стъкло на автомобил : 1. Покрийте с мрежест пакет на стъклото на задната врата. поставяне на сенника с помощта на куката и на панти. Застегните или расстегните цип, за да регулирате двойни /единични слой. Забележка : в дъждовните дни трябва приберете в чантата за съхранение. 【Защо ли сенника на задното стъкло на колата?】 Задна козирка предпазва вашето дете от вредните слънчеви лъчи и предотвратява стареенето на интериора, който ще запази вещите си в безопасност, ще създаде приятно място за работа и отдих и т. 【 Подходящ за повечето коли】 Ние сме разработили специален сенника, който блокира слънчевите лъчи и предпазва вашето лично пространство.Дължина : 21,7" (Мин) - 35,4" (Макс.) Височина : 20,8 инча (Мин. (Поради особеностите на платове и факта, че тя се измерва ръчно, са възможни известни разлики в размера.

Подробности

Подобни продукти в категория

Hitachi HDE721050SLA330 MLC: BA3285 P/N: 0A39510 1 TB
  • Новинка
Оценки:

Hitachi HDE721050SLA330 MLC: BA3285 P/N: 0A39510 1 TB

Действителната картинка на продуктаПълна спецификация на продукта, посочени подолу.Продуктът е в 100% ра

BGN 27.99
Ringling Bros. и Barnum & Bailey Circus - Nintendo Wii
  • Новинка
Оценки:

Ringling Bros. и Barnum & Bailey Circus - Nintendo Wii

Създаден от разработчиците от компанията Carnival Games с няколко милиона тиражЗабавление за цялото семейств

BGN 0.67
Essie NL - Комплект От пясъчник, 0,2 кг
  • Новинка
Оценки:

Essie NL - Комплект От пясъчник, 0,2 кг

Не съдържа Dbp, толуол и формалдехидОсигурява безупречно покритие, заедно с изключителна трайност.Експе�

BGN 3.88