• Новинка
Офис стол за автомобилни седалки, възглавници от бамбук чип с поддръжка на лумбалната част на гърба, телени мрежи, Дишаща Хладна Черна мрежа с каишка, Удобна възгла?

Офис стол за автомобилни седалки, възглавници от бамбук чип с поддръжка на лумбалната част на гърба, телени мрежи, Дишаща

Buyers rating:
BGN 21.46

Налично

?【Ергономичен дизайн】 Ергономичен дизайн с подкрепата на долната част на гърба, благодарение на извита опорна възглавница за долната част на гърба, удобно облегающей гърба и добре выравнивающей на гръбначния стълб ?【 Аналгетичен ефект】 Нашия контурный дизайн колан подплата може да се осигури подкрепа на кръста, намаляване на умората и напрежението, както и да помогне за облекчаване на болки в гърба и мускулите, предизвикани от продължителната сидением. ?【Дишаща и влагоотводящий】 Състав от дишаща мрежа и качеството на бамбук запазва хладно и сухо по време на всякакви пътни пътувания.Той не абсорбира влага, пот и не предизвиква неприятни миризми благодарение на изюминкам – той изсъхва бързо и е подходящ за лятото. ?【Регулируема презрамка】 Гъвкаво регулиране на колани с катарами, за да те приближи към всеки автокреслу.Подходящ за всички модели автомобили. ?【Широко приложение】 Го, само трябва лесно да се инсталира в рамките на няколко минути, за да получи опора за гърба.Той е подходящ за повечето офис столове, автомобилни седалки, инвалидни колички, както и подходящи за учители, студенти, офис работници и т. ?【Ергономичен дизайн】 Ергономичен дизайн с подкрепата на долната част на гърба, благодарение на извита опорна възглавница за долната част на гърба, удобно облегающей гърба и добре выравнивающей на гръбначния стълб. ?【 Аналгетичен ефект】 Нашия контурный дизайн колан подплата може да се осигури подкрепа на кръста, намаляване на умората и напрежението, както и да помогне за облекчаване на болки в гърба и мускулите, предизвикани от продължителната сидением. ?【Дишаща и влагоотводящий】 Състав от дишаща мрежа и качеството на бамбук запазва хладно и сухо по време на всякакви пътни пътувания.Той не абсорбира влага, пот и не предизвиква неприятни миризми благодарение на изюминкам – той изсъхва бързо и е подходящ за лятото. ?【Регулируема презрамка】 Гъвкаво регулиране на колани с катарами, за да те приближи към всеки автокреслу.

Подробности

Подобни продукти в категория

Фреза, 10,50 мм, Твърдосплавен
  • Новинка
Оценки:

Фреза, 10,50 мм, Твърдосплавен

Категория : Ръчна работа Пробиване и проделывание дупкиДължина на тренировки, Размера на тренировки 10,5

BGN 1.00
Модели на Dragon 1/350 U. S. S. Princeton CVL-23
  • Новинка
Оценки:

Модели на Dragon 1/350 U. S. S. Princeton CVL-23

Предназначен за получаване на удоволствие от моделиранеПластмасовите части са с подобрена детайлност.

BGN 28.28
Хромирани боя Vallejo, 17 мл
  • Новинка
Оценки:

Хромирани боя Vallejo, 17 мл

Пигменти, използвани за оцветяване на аерограф, са смачкани до максимално фина консистенцияБои могат д�

BGN 8.27