• Новинка
Останете в безопасност и на ума си с нашите висококачествени светлоотразителен елек за безопасност - идеално за строители, геодезисти, доброволци и много други!

Останете в безопасност и на ума си с нашите висококачествени светлоотразителен елек за безопасност - идеално за строители,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

polyesterЗакопчалки на велкро. 【Видимост на 360 °】 Нашия жилетка за безопасност е оборудван с 2 ярки сребрист цвят със светлоотразителни ленти, които осигуряват видимост на 360 °, което ви се вижда на разстояние до 1000 метра през нощта и при всякакви метеорологични условия. 【Атрактивен дизайн】 Нашата защитна жилетка е боядисан със специална формула, която го прави по-блестящ и привлекателен, дори в условия на слаба осветеност, помага за намаляване на риска от злополуки. 【Идеална за засаждане】 Нашия отразяваща работен жилетка с размери 23 x 26 инча, разработен за всички видове тялото.Ергономичен дизайн и закопчалки на велкро позволяват лесно се облича и го стреля. 【Премиум качество】 Нашия жилетка сигурност е изработен от неръждаема текстурирующей прежди от полиестер, която е лека, дишаща, износостойкая, устойчиви на петна, бръчки и запазва формата си. 【Универсално използване】 Нашата защитна жилетка е идеален за широк кръг от работници, които работят на открито, включително и пътни работници, строители, пътни бригада, геодезисти, доброволци, спортисти, персонал, склад и др.Закопчалки на велкро. 【Видимост на 360 °】 Нашия жилетка за безопасност е оборудван с 2 ярки сребрист цвят със светлоотразителни ленти, които осигуряват видимост на 360 °, което ви се вижда на разстояние до 1000 метра през нощта и при всякакви метеорологични условия. 【Атрактивен дизайн】 Нашата защитна жилетка е боядисан със специална формула, която го прави по-блестящ и привлекателен, дори в условия на слаба осветеност, помага за намаляване на риска от злополуки. 【Идеална за засаждане】 Нашия отразяваща работен жилетка с размери 23 x 26 инча, разработен за всички видове тялото.Ергономичен дизайн и закопчалки на велкро позволяват лесно се облича и го стреля. 【Премиум качество】 Нашия жилетка сигурност е изработен от неръждаема текстурирующей прежди от полиестер, която е лека, дишаща, износостойкая, устойчиви на петна, бръчки и запазва формата си.

Подробности

Подобни продукти в категория

10207284 Инструментален Кабел
  • Новинка
Оценки:

10207284 Инструментален Кабел

10207284 Планина за инструмент MPN : 10207284, Инв : G200919659 Подробна информация за продукта Планина за инструмента,

BGN 3.00