• Новинка
Празни Тръби за червило 12,1 мм, 10 X Многократно Тюбиков Червило с Магнитна капака, Държач за Форма за Червило Направи си сам за Жените, Козметични Пътуване, Грим, Чере?

Празни Тръби за червило 12,1 мм, 10 X Многократно Тюбиков Червило с Магнитна капака, Държач за Форма за Червило

Buyers rating:
BGN 13.27

Налично

Празни тръби за червило : Подходящи за червило вътрешен диаметър 12,1 мм Преносим и лек, можете да го носите в своята косметичке, джоба или чантата сиЕжедневното използване : за многократна употреба дизайн, подходящи за рециклиране и екологично чист.Надежден спътник за пътуване на къси разстояния или за ежедневна употреба.Подарък за влюбени : Модерен, елегантен и прост, е подходящ за създаване на вашия собствен стил, чудесен подарък за приятелката ти и приятелите.Практичен : Може да се използва за опаковане на готови домашни червила, също може да се използва за подмяна на счупени тюбиков червило, модерен и изтънчен.Премиальное качество : Изработен е от висококачествен ABS-материал, който е траен, преносим и миещ се. Може да се използва за опаковане на готови домашни червила, модни и изысканных2. Тя може да се използва за подмяна на счупени тюбиков на лабиален помады3. Подходящ за червило вътрешен диаметър 12,1 мм 4. Чудесен подарък за вашата приятелка и друзей5. Изработен е от висококачествен материал ABS, който е здрав, лесно преносим и подходящ за измиване Характеристики : Празна туба от червило може да се използва за опаковане на готови домашни червила, че е модерен и изискан.Тя може да се използва за подмяна на счупени тюбиков червило.Освен това е страхотен подарък за приятелката ти и приятелите.Характеристики : 1. Може да се използва за опаковане на готови домашни червила, модерни и изискани. Тя може да се използва за подмяна на счупени тюбиков червило. Подходящ за червило вътрешен диаметър 12,1 мм 4. Чудесен подарък за приятелката ти и приятелите. Изработен е от висококачествен материал ABS, който е здрав, лесно преносим и миещ се.Параметри : Тип на продукта : Празен тубус за червило Материал : ABS Цвят : черен Вътрешен диаметър : приблизително 1,2 см / 0,5 Дюймавысота : приблизително 7,7 cm /3,0 дюймширина : прибл. / 0,8 инча Тегло : около 305 г (10 бр) Осъществяване Списък : 1 * 10 бр. празни туби за червило.

Подробности

The empty lipstick tube can be used to package the finished homemade lipsticks, which is fashionable and exquisite. It can also be used to replace broken lipstick tubes. Besides, it is a great gift for your girlfriend and friends.:
Features:
1. Can be used to package the finished homemade lipsticks, fashionable and exquisite.:
2. It can also be used to replace broken lipstick tubes.:
3. Suitable for inner diameter is 12.1mm lipstick.:
4. A great gift for your girlfriend and friends.:
5. Made of high quality ABS material, which is durable, portable and washable.:
Specification:
Item Type:
Empty Lipstick Tube
Material:
ABS
Color:
Black
Inner Diameter:
Approx. 1.2cm / 0.5inch
Height:
Approx. 7.7cm / 3.0inch
Width:
Approx. 2.0cm / 0.8inch
Weight:
Approx. 305g ( 10Pcs )
Package List:
1 * 10Pcs of Empty Lipstick Tube:

Подобни продукти в категория