• Новинка
WCGXKO Баба е подарък От баба никога Не спират дотук целувки и бисквити, Кухненски Кърпи и Кухненски кърпи (при баба никога не свършват)

WCGXKO Баба е подарък От баба никога Не спират дотук целувки и бисквити, Кухненски Кърпи и Кухненски кърпи (при баба никога

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Полиамид, полиестер 【МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид. 【Лесно грижа】 Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан.Всички кърпи предварително се заличи и са смачкани за подобряване на качеството им. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци домакини, майки, учители или за рождения ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала", сватба, подарък, подарък за показване на бебето и в повечето други случаи.Полиамид, полиестер. 【МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид. 【Лесно грижа】 Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан.Всички кърпи предварително се заличи и са смачкани за подобряване на качеството им. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци домакини, майки, учители или за рождения ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала", сватба, подарък, подарък за показване на бебето и в повечето други случаи. * Моля, доверете се на нашите качество!Вие никога няма да бъдете разочаровани.Ние се стремим да разработват висококачествени, безопасни и модерни кухненски кърпи, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрия опит и да стане най-добрият помощник в кухнята.Кухненски кърпи Urban Villa от Кухня Smart Цветове ще допълнят интериора на вашата кухня и ще облекчи почистването.Изработени от трайни впитывающего памук, тази ежедневна нещо, което е идеално за изпълнение на множество кухненски задължения.

Подробности

Подобни продукти в категория