• Новинка
LIOOBO Универсална поставка за Чаши, поставка за Чаши за Колички Държач за бутилка За Количка поставка за Чаши за Количка поставка за Чаши за инвалидна количка Универ?

LIOOBO Универсална поставка за Чаши, поставка за Чаши за Колички Държач за бутилка За Количка поставка за Чаши за Количка

Buyers rating:
BGN 8.30

Налично

ABS и пластмасаАксесоари за детски колички - Мултифункционална поставка за чаши за напитки може да се използва за подлакътник, скутери, велосипеди, инвалидни колички, столове за летище, офис столове, косачки и колички и т. Клетка за каране на велосипед бутилки с вода-отвън е гладка, без чеп, не травмирует ръце, безопасно за чаши и за бутилки, внимателно създадена, топла на пипане, нежна текстура.Закопчалка за бутилки с вода - подходящ за повечето бебешки колички и може свободно да се регулира за окачване отзад и отстрани.Цикличен държач за бутилки -За настаняване на бутилки с различни размери, бутилки за вода, кафе чаши, бебешки шишета и т. Държач за бутилки за наем път - поставка за чаши за количка се регулира и е подходящ за повечето бутилки.Аксесоари за детски колички - Мултифункционална поставка за чаши за напитки може да се използва за подлакътник, скутери, велосипеди, инвалидни колички, столове за летище, офис столове, косачки и колички и т. Клетка за каране на велосипед бутилки с вода-отвън е гладка, без чеп, не травмирует ръце, безопасно за чаши и за бутилки, внимателно създадена, топла на пипане, нежна текстура.Закопчалка за бутилки с вода - подходящ за повечето бебешки колички и може свободно да се регулира за окачване отзад и отстрани.Цикличен държач за бутилки -За настаняване на бутилки с различни размери, бутилки за вода, кафе чаши, бебешки шишета и т. Държач за бутилки за наем път - поставка за чаши за количка се регулира и е подходящ за повечето бутилки.Кръст Бод Пакет включва 1 х поставка за чаши Характеристики - Цвят : черен. - Пружини в конструкцията на притежателя за каране на велосипед бутилки с вода за определяне на бутилки вътре, предотвратяване на расплескивания напитка и падане надолу. -Размер : 16,50x10,50x9,50 см/6,48x4,13x3,73 инча. - За настаняване на бутилки с различни размери, бутилки за вода, кафе чаши, бебешки шишета и т. - поставка за Чаши за количка се регулира и е подходящ за повечето бутилки.

Подробности

Подобни продукти в категория

1БР HG-SR102B HGSR102B Нова
  • Новинка
Оценки:

1БР HG-SR102B HGSR102B Нова

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 2.33
1бр MDS60A0150-503-4-00 Инвертор
  • Новинка
Оценки:

1бр MDS60A0150-503-4-00 Инвертор

Компанията Чипове Gate, основана през 2010 г, е професионален инструмент за възлагане на обществени поръчки

BGN 58.87