• Новинка
Мини-Термопресс Dovov, Малка Термопресс-машина за изработване на тениски, обувки, шапки, Утюжный преса за малки грамофонни проекти HTV (Кестен)

Мини-Термопресс Dovov, Малка Термопресс-машина за изработване на тениски, обувки, шапки, Утюжный преса за малки грамофонни проекти

Buyers rating:
BGN 14.53

Налично

【Идеалната прехвърляне на】 Керамични нагревательная плоча има по-равномерно нагревателен ефект, отколкото алуминиева нагревательная плоча от други преси, подробности работи повече от перфектно 3 Настройки за отопление : 284℉(140℃), 347℉(175℃), 410℉(210 ℃).Дори мини-камерата може да достигне висока температура 410℉ (210 ℃) като индустриален термопресса, той може да отговори на творчески нужди на повечето термопрессов за пренос на топлина и сублимация. 【Използваемост】 При производството на ръкохватката на топлинна преса Dovov mini използвахме специална технология за производство на кожена тапицерия, което пресата е по-изискан външен вид и усещане за по-голям комфорт.Едно кликване за настройка на температурата, бързо се случи на 90 градуса.След приключване на включване се чува звуков сигнал и индикаторът светва бял. 【Мини, но силен】Размер 2,5 х 4,5 инча е идеален за обеци, обувки, шапки, както и производство на на бебешки дрехи или поставянето на малки рисунки на ризи, обувки, възглавници, маска съвсем не отнема време. 【Сигурен и надежден】 Мини-термопресс Dovov е сертифицирана от FCC и е сертифициран от UL в съответствие със стандартите за сигурност на САЩ.Dovov easy press автоматично изключване след 15 минути неактивност, така че не е нужно да се притеснявате за това, че сте забравили да изключите устройството. 【Че получавате】 Мини-термопресс Dovov x 1, Защитно самозалепваща основа x 1, Ръководство на потребителя х 1. Ако имате някакви проблеми използвате, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще се опитаме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Подробности

Подобни продукти в категория