• Новинка
Електрически Електромагнитен клапан, Месинг Електромагнитен клапан с ЦПУ с Добро Запечатване, за който обработва центъра на промишлени приложения (DC24V)

Електрически Електромагнитен клапан, Месинг Електромагнитен клапан с ЦПУ с Добро Запечатване, за който обработва центъра

Buyers rating:
BGN 14.35

Налично

Компактен размер и ниско тегло, лесни за инсталиранеСтепен на защита сонда IP65. Уплътнителен материал NBR има добри уплотняющими свойства, сигурни и надеждни за използване.Двухходовой електромагнитен клапан N/C пряко действие, бърз и чувствителен за регулиране на пропускаемой среда.Корпус на вентила от месинг, здрав, издръжлив и устойчив на високо налягане. Двухходовой електромагнитен клапан с пряко действие N/C, бърз и чувствителен за регулиране на пропускаемой среда. Месинг корпус на вентила, здрав, издръжлив и устойчив на високо налягане. Уплътнителен материал NBR притежава добри характеристики на пломби, сигурни и надеждни за използване. Степен на защита сонда IP65. Компактен размер и ниско тегло, лесни за инсталиране.Спецификация : Функции : 1. Двухходовой електромагнитен клапан N/C пряко действие, бърз и чувствителен към регулирането на пропускаемой среда. Месинг корпус на вентила, здрав, издръжлив и устойчив на високо налягане. Уплътнителен материал NBR притежава добри характеристики на пломби, сигурни и надеждни за използване. Степен на защита сонда IP65. Компактен размер и ниско тегло, лесни за инсталиране.Технически характеристики : Тип : електромагнитен клапан с пряко действие Материал клапан : месинг печат Материал : nbro Работно напрежение : 12 v dc, 24 dc, 110 v ac, 220 vac (по избор) Резба : G3 /8 CV Значение : 0,6 Средната температура : -5 ~ 80 ℃ Работно налягане : 0-1,0 Mpa Размери : е показано на снимката Тегло : прибл. 400 г-528 г / 14,1-18,6 грам съдържание на Пакета : 1 * Електромагнитен клапанпримечание : Електромагнитен клапан за постоянен ток 12 v / 24 се нуждае от източник на захранване 2 или повече за да се гарантира неговата нормална работа.

Подробности

Features:
1. Direct acting N/C 2 way solenoid valve, quick and sensitive to regulate:
the passed medium.:
2. Brass valve body, sturdy, durable and resistant to high pressure.:
3. NBR sealing material has good sealing performance, safe and:
reliable to use.:
4. The protection grade of the coil IP65.:
5. Compact size and light weight, convenient to install.:
Specifications:
Type:
Direct
acting solenoid valve:
Valve Material:
Brass:
Sealing:
Material:
NBR
Operating Voltage:
DC 12V, DC 24 V, AC 110V, AC 220V (Optional):
Thread:
G3/8:
CV Value:
0.6:
Medium:
Temperature:
-5~80℃
Operating:
Pressure:
0-1.0MPa
Size:
Shown
as picture:
Weight:
Approx. 400g-528g / 14.1-18.6oz:
Package:
List:
1 *:
Solenoid Valve:
Note:
The solenoid valve of DC 12V/24V need a power supply of 2A or more to ensure its normal operation.

Подобни продукти в категория

Процесор Intel Xeon E-2286G 4 Ghz, 12 MB
  • Новинка
Оценки:

Процесор Intel Xeon E-2286G 4 Ghz, 12 MB

ПРОЦЕСОРИ INTEL® XEON®Правете повече с помощта на изчислителни облаци, на анализ в реално времеПРОЦЕСОРИ INTE

BGN 3.33