• Новинка
YARNOW 6 бр. Четка за памук от Дървесна маса, Гъба от Микрофибър, Почистващи Гъби за Домашно ползване, Тел За миене на съдове, Гъба За Кухня, Микрофибър Кърпа, Гъба За Мие?

YARNOW 6 бр. Четка за памук от Дървесна маса, Гъба от Микрофибър, Почистващи Гъби за Домашно ползване, Тел За миене на

Buyers rating:
BGN 3.68

Налично

ГЪБА за МИЕНЕ на съдове - Можете да дадете на своите приятели в нов дом, тя им се радвате КУХНЕНСКИ чистачи - Благодарение на силен водопоглощению те са по-добре почистени чаши, мивки, чаши.ГЪБА за МИЕНЕ на съдове - Първокласни материали, безопасни и практични, подходящи за миене на съдове, са лесни за използване.ТАМПОНИ ЗА ИЗМИВАНЕ на СЪДОВЕ - Въпреки простотата на дизайна, те са много практични за използване и дават добра представа за това, как да ги използвате.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ - тези кухненски кърпи са изработени от материал, облегчающего миене на съдове.ГЪБА за МИЕНЕ на съдове - Можете да дадете на своите приятели в нов дом, тя им се радвате. КУХНЕНСКИ чистачи - Благодарение на силен водопоглощению те са по-добре почистени чаши, мивки, чаши.ГЪБА за МИЕНЕ на съдове - Първокласни материали, безопасни и практични, подходящи за миене на съдове, са лесни за използване.ТАМПОНИ ЗА ИЗМИВАНЕ на СЪДОВЕ - Въпреки простотата на дизайна, те са много практични за използване и дават добра представа за това, как да ги използвате.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ - тези кухненски кърпи са изработени от материал, облегчающего миене на съдове.Пратката включва 6 х кърпи за съдове Характеристики -Материал : Гъба за миене на съдове -Цвят : както е показано на гъба за почистване на кухня -Размер : прибл.75 X0 гъба за стени. - Споделете със своите приятели и семейството си, защото това е практически гъба за миене на съдове. - Сигурно, защото той няма да остави никакви следи от надраскване или развод, при протирании гъба. - Тези кърпички за миене на съдове могат да изтривате масло, а също така може да ви помогне с гъвкав инструмент за почистване на съдове. - Лесен за почистване на съдове, чаши и не поцарапает повърхност с гъба за миене на съдове. - срок на служба, това може да бъде и прибори за готвене, удобен и практичен скрубер за кухненски аксесоари.Информация за стоки с Кухненски търкане Използвайте тези гъби, за да поддържа реда в кухнята по-чист и естествен начин.

Подробности

Подобни продукти в категория

Полуовальный 7 3/4 X 5 3/8 X 2 3/8
  • Новинка
Оценки:

Полуовальный 7 3/4 X 5 3/8 X 2 3/8

лъжаПОЛУОВАЛЬНЫЙ 7 3 / 4 X 5 3 / 8 X 2 3 / 8 ПОЛУОВАЛЬНЫЙ 7 3 / 4 X 5 3 / 8 X 2 3 / 8 ПОЛУОВАЛЬНЫЙ 7 3 / 4 X 5 3 / 8 X 2 3 / 8 ПОЛУОВАЛЬНЫ�

BGN 1.67