• Новинка
Брава GIVERARE, 2, 4-Цифрен Външен Водоустойчив Замък, Замъци, с сплав с възможност за нулиране без ключ за Фитнес зала, Училище, Шкафчета за работниците и служителите, За?

Брава GIVERARE, 2, 4-Цифрен Външен Водоустойчив Замък, Замъци, с сплав с възможност за нулиране без ключ за Фитнес зала,

Buyers rating:
BGN 3.95

Налично

【4-значная КОМБИНАЦИЯ】 Този 4-цифрен брава предлага 10 000 комбинации, което означава, че той е 10 пъти по-безопасни 3-значного замъка, като осигурява 10 пъти по-голяма сигурност шкафчета, порти и ценни нещаАктуализирани патентовани вътрешни механизми, по 8-10 пъти по-оригинални, не ръжда и не замръзват дори и след много години използване. 【Небьющийся заключване за сигурност】 Този водоустойчив окачени замъка има висока устойчивост на корозия и ръжда благодарение на внимателно оцинкованному корпуса на замъка от с сплав и здрава дужке от закалена стомана 1/4 инч, която издържа до 300 килограма с допълнителна устойчивост на рязане и распиливанию и на практика не уврежда човешката сила. 【Универсален ЗАКЛЮЧВАНЕ за ВСЯКАКВИ СИТУАЦИИ】 Е солидна конструкция и страничните стъкла за по-удобно комбинирани гледане и удобен за съхранение и пренасяне.Дужка от закалена стомана, подходящ за всички крепостните дупки стандартен размер, представени на пазара, идеална за заключване на оръжеен кейса, фитнес зала, училище, шкафчета за персонала, засова, ограда, склад, ракли, врата, шкаф, набор от инструменти и т. 【Лесна настройка на комплекта без ключ】 Дизайн цифрова комбинация лесно да инсталирате и да възстановите своята собствена ръка, проста настройка в 4 стъпки, първо за да отключите, завъртете скоба на 90 ° обратно на часовниковата стрелка, щракнете върху скоба, за да малък куката в долната част на скоби влезе в дупката, завъртете още 45 ° обратно на часовниковата стрелка, за да управляваш, инсталирайте нова комбинация. 【ПОКУПКА БЕЗ РИСК】 Този сбрасываемый замък е водоустойчив, може да се използва на открито.Идва с 90-дневна гаранция за връщане на парите и приятелско обслужване на клиенти.Ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез замяна или връщане на парите.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас. 10 000 комбинирани брави, 10 пъти по-безопасно, отколкото на 3-цифрен код за заключване, 10 пъти по-голяма сигурност, като се гарантира, че всички неща са надеждно опаковани.

Подробности

Подобни продукти в категория