• Новинка
WjjWff Полнолицевая Респираторная Маска - Маска С въздушен филтър от активен въглен 60926, За мелене на епоксидна смола, обработка на опасни отпадъци, приготвяне на бои, ?

WjjWff Полнолицевая Респираторная Маска - Маска С въздушен филтър от активен въглен 60926, За мелене на епоксидна

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Приятен дъх】 Нашата полнолицевая респираторная маска със система от два клапана ви осигурява необходимата сигурност на дишането и комфорта за защита от агенти в продължение на дълъг период от времеШироко поле на зрение е напълно предпазва от замъгляване. 【Ергономичен дизайн】 Нашата респираторная маска е изработена от висококачествен силиконов материал, който е мек и здрав, носете си дълго време, без да чувстват дискомфорт. 【Филтърен патрон с активен въглен】 Ефективна филтрация на биологичното двойка, хлор, хлороводород, въглероден диоксид, флуор, водород, сероводород, амоняк, метиламин, формалдехид. 【Широко се използва】 При правилно монтиране се използва за различни видове почистване, смилане, третиране на опасни отпадъци, приготвяне на бои, нефтохимическата, фармацевтичната индустрия, нанасяне на прахово покритие, възстановяване, рязане на горелка и заваряване. 【 Добро обслужване】 Ние предлагаме винаги задоволително следпродажбено обслужване от първия път, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.В комплекта на нашата маска за пълен лице включва : 1 Полнолицевая респираторная маска, 2 филтъра с активен въглен 60926.Дърводелски работи.Шлифовъчни работи.Работа за рязане.Лъскане на работа.Демонтажные работа.Проект на довършителни работи. Рязане и заваряване на метали.Подходящи за производство на циментови заводи, керамични фабрики, корабостроителниците, запояване, железопътен транспорт, выплавке метал, ремонт на интериора, обработка на камък, рисувах графити, стенни рисунки, прахово обработка и т. органични двойки, хлор, натриев хлорид водород, въглероден диоксид, флуорът водород, сероводород, амоняк, метиламин, формалдехид.Филтърна кутия се препоръчва да се използва в рамките на 220 часа.Препоръчително е да се определи график и редовно да се заменят блок филтри.Всеки път, когато миризмата на вредните емисии, може да се посочи, че филтърна кутия е наситена.Моля ви, веднага напуснете работното си място и да го замени филтърна кутия.

Подробности

Filter type:
Organic vapor/gas and dust particles Facepiece type

Подобни продукти в категория

Лигавник Grundéns CSA Neptune
  • Новинка
Оценки:

Лигавник Grundéns CSA Neptune

Полиестер с антиоксидантна полиуретанова боя покритиеCSA Z962015 Клас 2, ниво 2 ANSI / ISEA 1072015 Тип R Клас 2, не от п

BGN 2.33