• Новинка
Вафен Jackson Safety SC-6 - Произведено в САЩ - 370 степени и е ръчна, 4-точкова конструкция на окачването с храповиком, вафен под формата на шапки с удължен козирка за подобряв?

Вафен Jackson Safety SC-6 - Произведено в САЩ - 370 степени и е ръчна, 4-точкова конструкция на окачването с храповиком,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Калъф от 12 защитни каски Jackson Safety SC-6, подадени от лек изолационните HDPE (полиетилен висока плътност) на комфорт, ударопрочности и висока степен на видимостЕлегантен купол каска стил шапки не оставя цепки за налипания и е оборудван с козирка за намаляване на отблясъците от слънцето или горния осветление. 4-точкова окачване с храповиком осигурява повече от 30 нива на регулиране между размера на главата от 6,5 "до 8" за удобен за кацане, включва допълнително впитывающую уплътнение за вежди, за допълнително удобство.Включва универсален конектор за аксесоари за съвместимост с аксесоари за разширяване на защита или на обхвата на прегледа.Отговаря на стандартите на ANSI Z89.1 тип 1, клас C, G & E. Калъф от 12 защитни каски Jackson Safety SC-6, подадени от лек изолационните HDPE (полиетилен висока плътност) на комфорт, ударопрочности и висока степен на видимост.Елегантен купол каска стил шапки не оставя цепки за налипания и е оборудван с козирка за намаляване на отблясъците от слънцето или горния осветление. 4-точкова окачване с храповиком осигурява повече от 30 нива на регулиране между размера на главата от 6,5 "до 8" за удобен за кацане, включва допълнително впитывающую уплътнение за вежди, за допълнително удобство.Включва универсален конектор за аксесоари за съвместимост с аксесоари за разширяване на защита или на обхвата на прегледа.Отговаря на стандартите на ANSI Z89.1 тип 1, клас C, G & E. Калъф от 12 защитни каски Jackson Safety SC-6, подадени от лек изолационните HDPE (полиетилен висока плътност) на комфорт, ударопрочности и висока степен на видимост.Елегантен купол каска стил шапки не оставя цепки за налипания и е оборудван с козирка за намаляване на отблясъците от слънцето или горния осветление. 4-точкова окачване с храповиком осигурява повече от 30 нива на регулиране между размера на главата от 6,5 "до 8" за удобен за кацане, включва допълнително впитывающую уплътнение за вежди, за допълнително удобство.

Подробности

Подобни продукти в категория