• Новинка
Коледно Осветление Силует на прозореца Празнична Украса, 17 x 11,5Дядо Коледа с подарък чанта Подвесное Осветление, Коледна Украса Вечерни Аксесоари Семеен Подпори з?

Коледно Осветление Силует на прозореца Празнична Украса, 17 x 11,5Дядо Коледа с подарък чанта Подвесное Осветление, Коледна

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Силуэтные светлините на коледните прозорци】 Силуэтные светлини Дядо Коледа с подарочными пакети - прекрасната коледна украса, предварително подсвеченное ярки 28 мини-електрически крушки топло бял цвят за създаване на атмосфера една щастлива нова годинаДръж украса Дядо Коледа на прозореца, за да си украса за Хелоуин блестяха. 【Висококачествени материали】 Декоративни светлини Light up Santa Claus, изработени от висококачествено PVC.Размер на 17x11,5 инча той е достатъчно голям, за да можете да видите светлина в техните прозорци далеч от улицата. 【Лесна инсталация】 Просто поставете в него светлина кабел, е много прост и удобен.Предлага се с 1 вендузата за окачване.Можете да ги мотае, където пожелаете, когато пожелаете.Ние бихме искали да ви напомня, че това не е играчка и е предназначена само за декоративна употреба. 【Захранва от батерии и водоустойчив】 Водоустойчив коледен прозорец, лампа, IP44, който е подходящ за вътрешна и външна употреба.Храната е само от 2 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени). 【Перфектна декорация за вътрешна и външна употреба】Можете да ги обесим на прозорците, стените и мебелите или на всяко друго място, което искате да украсите, което е идеално за коледни партита, вертепов и декори, офиси, класни стаи, карнавали, костюмирани партита и т. Технически характеристики на продукта : Име на продукт : Лампа за прозорец на Дядо Коледа Материал : PVC с двустранен печат Тип на източника на светлина : led светлинен Източник на захранване : захранване от батерията (2 AA батерии в комплекта не са включени) Размери на продукта : 11,5x17 инча Помещение включва : 1 * украса на Дядо Коледа 1 * търтей 1 * Гирлянди (2 m) 1 * калъф за батерия Забележки : 1. Продуктът не съдържа батерии 2 AA и трябва да се приготви предварително. Продуктът се измерва ръчно, моля се допуска малка грешка в размера. Поради различни екрани на екрана може да има малки различия в цвета. Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас!.

Подробности

Подобни продукти в категория