• Новинка
Donason/ Чехли-възглавници за Жени, Мъже, Нескользящие Сандали за душ, Баня, Масажни Изчислителни Пързалки с отворени пръсти, Летните Чехли на Дебела Подметка, бързо съ?

Donason/ Чехли-възглавници за Жени, Мъже, Нескользящие Сандали за душ, Баня, Масажни Изчислителни Пързалки с отворени пръсти,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Подметка от этиленвинилацетатаРазмер на шипове около 1,6 инча. 【Материал премиум-клас】 : Cloud пързалки за мъже и жени са направени от висококачествен материал EVA, който е безвреден за околната среда, предотвратява компресиране, не създава шум, не поемат влага и лесно се почистват. 【Ергономичен дизайн】 : Конструкция за защита на главата с наклон напред с около 30 °, амортизация на предните и задните удари, вдлъбната стелка за ефективна подкрепа на крака. 【Нескользящая подметка】 : устойчива на плъзгане подметка с релефни текстура осигурява сигурност при ходене. 【По-дебела мека подметка】 : петата Височина Cloud slide е 1,57 инча, изработена от еластичен материал, за усвояване на удара, като при ходене по облаците. 【Модерен стил】 : Cloud пързалки за мъже и жени идеални за душ, бани, спални, разходки на закрито, на открито, спа-плаж, плуване в закрити помещения и на всяко друго ежедневна повод.Аз вярвам, че това ще бъде най-добрият избор за вас !.

Подробности

Подобни продукти в категория