• Новинка
2 ЕЛЕМЕНТА Течни Блестящи сенки за очи, Корейски грим Star Diamond Streamer Течни сенки за очи, Блестящ Пигментированный Грим за очи, Искрящ корейски Блясък за очи, Лесно нано?

2 ЕЛЕМЕНТА Течни Блестящи сенки за очи, Корейски грим Star Diamond Streamer Течни сенки за очи, Блестящ Пигментированный

Buyers rating:
BGN 3.73

Налично

【Блестящи течни сенки за очи】 - Блестящи течни сенки за очи, предназначени за изграждане на образи с гланц и блясък, които добре подчертават контура на очите и привличат вниманието на всяко събитие 【Метални искрящи сенки за очи】 - Нашите сенки за очи в корейски стил с изключително лека текстура, напоена с вода, гланц и блясък се нанася върху кожата, след това плавно да изсъхне, което му придава блясък, с минимални валежи. 【Начин на приложение】 - Използвайте пръстите си или плоска четка за рисуване, за оцветяване и нанасяйте малко количество на няколко пъти сами за създаване на фин, мек ефект или нанесете върху сенки за очи, за да се придаде по-резултатно ефект. 【Лек грим, с искри в очите】 - Нежна и мека глава на четка лесно улавя, лесно се измъква, лесно се нанася грим.Водоустойчив и защитен от пот, грим, устойчив на 24 часа. 【Не само сенки за очи】- 1. Може да се използва като течност за сенки за очи, за да се създаде блясък за по-големи очи. Подчертайте устните. Създайте маникюр с пайети.Информация за продукта : нето Тегло : 1,5 грама или 0,05 грама Брой : 2 цвят в комбинация Срок на годност : 3 години Опаковка : Цветна кутия с пластмасово уплътнение.

Подробности

Подобни продукти в категория