• Новинка
4pk Lemon Когато Животът ви Лимони, се Приготвя Лимонада, Набор от Декоративни Прихваток с Природен Принтом, Поставка за Готвене, Печене, Украса, 7x7 см + Безплатна Алумин?

4pk Lemon Когато Животът ви Лимони, се Приготвя Лимонада, Набор от Декоративни Прихваток с Природен Принтом, Поставка за

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Съдържание : Комплект от 4 декоративни прихваток, Лимон Когато Животът ти Дава лимони, Приготви лимонадаПечат върху едната страна и плътен цвят на обратната страна. 1 безплатен алуминиева отварачка за бутилки идва в произволен цвят. Набор от прихваток от 4 теми : Тези кухненски ръкавици, изработени от памук и / или полиестер.Размер на около 7 х 7 см. Простеган за по-голяма трайност.Застегивается на линия за лесно съхранение.Тези кухненски ръкавици са идеални за украса на ястия.ТОПЛОУСТОЙЧИВА : Те са предназначени за основна защита от прегряване при ежедневна употреба при работа с горещи предмети.Температурна устойчивост изчислява до 350 градуса по Фаренхайт (176 градуса по Целзий).Винаги бъдете внимателни при работа с много горещи предмети.ФУНКЦИЯ : Тези кухненски ръкавици са проектирани по такъв начин, че с тях е лесно да се справят.Те са леки, лесно се огъват, за да разбере за нещата.ТЕМА : Много теми за избор.Пролет, Лято, Есен, Зима, готвач, Кафе, Вино, домашни любимци, Цветя, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и др. 4pk Набор от декоративни прихваток "Лимон, когато животът ти дава лимони за приготвяне на лимонада", държач за тенджери за готвене, печене, украса, 7x7 см + безплатна алуминиев отварачката за бутилки Съдържание : Комплект от 4 декоративни прихваток "Лимон, когато животът ти дава лимони за приготвяне на лимонада".Принт на една страна и плътен зелен, син цвят на обратната страна. 1 безплатен алуминиева отварачка за бутилки идва в произволен цвят. Набор от прихваток от 4 теми : Тези кухненски ръкавици, изработени от памук и / или полиестер.Размер на около 7 х 7 см. Простеган за по-голяма трайност.Застегивается на линия за лесно съхранение.Тези кухненски ръкавици са идеални за украса на ястия.ТОПЛОУСТОЙЧИВА : Те са предназначени за основна защита от прегряване при ежедневна употреба при работа с горещи предмети.Температурна устойчивост изчислява до 350 градуса по Фаренхайт (176 градуса по Целзий).

Подробности

Подобни продукти в категория

Употреба фрези за шарнира 216
  • Новинка
Оценки:

Употреба фрези за шарнира 216

Шаблон за употреба на рутера с невидима тръба на шарнирна връзкаРазмери на опаковката : 43,942 В x 10,414 Д x 27,94

BGN 3.00