• Новинка
Efomao Тенис на Офис Стол, Голям Стол с Висока Облегалка, Компютърен Стол от Изкуствена Кожа, Въртящ се Стол за мениджъри с Лумбална опора (кафяв)

Efomao Тенис на Офис Стол, Голям Стол с Висока Облегалка, Компютърен Стол от Изкуствена Кожа, Въртящ се Стол за мениджъри с

Buyers rating:
BGN 56.00

Налично

● ГОЛЕМИ И много УДОБНИ ЗА ДОМАШНИЯ ОФИС - в него могат да седнат хора с тегло до 350 паундаОборудван с голям възглавницата на седалката (размер на седалката : 20,5 "D X 23,6"W, дебелина 4 инча) и здрава метална основа. ● най-ДОБРОТО В СВОЯ клас СЕДАЛКА ЗА СЯДАНЕ НА СТОЛ - пяна с висока плътност осигурява комфорт и подкрепа.Сверхширокая облегалка и независима лумбална опора леко обволакивают тялото и поддържат долната част на гърба. Добре обмислен дизайн осигурява комфорт по време на дълги часове на работа, да учат или игри. ● РЕГУЛИРУЕМА ОФИС СТОЛ С механизъм за завъртане на 360 °, регулируеми по височина, с ъгъл на наклон на облегалката и система за наклон /вертлюга за завъртане напред-назад под всякакъв ъгъл до 135°.Дръжка напрежение наклон регулира напрежението в съответствие с вашите лични предпочитания. ● РАБОТНО СТОЛ УДОСТОВЕРЕНИЕ за КАЧЕСТВО - всеки детайл е внимателно селектиран и изработени.Мек и удобен кожен материал, приятен на допир.Гладка джанти, газова бутилка от 3-ти клас, удостоверение SGS, стабилна метална основа, всички били над 100 000 пъти и е в достатъчна безопасност.Сертифициран BIFIMA, по-надежден и издръжлив. ● БЕСПРОБЛЕМНАЯ ПОКУПКА - за задоволяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет!Офис стол Efomao идва с всички необходими съоръжения и инструменти.Лесно може да се установи и да завърши за около 15-30 минути.Ако имате някакви въпроси относно стол, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория

диван-стол puredown, оранжево
  • Новинка
Оценки:

диван-стол puredown, оранжево

Цвят : оранжевМатериал : дърво + плат + гъба.Товароподемност : 330 паунда Монтаж : Лесен за инсталиране.Мяст�

BGN 0.67
Пейка за съхранение на SEI Timmons
  • Новинка
Оценки:

Пейка за съхранение на SEI Timmons

Нископрофилен, компактен дизайн С 3 чекмеджета и 3 ракита кошници Подвижна кошница за носене на съдържан

BGN 1.00