• Новинка
350 мл Керамични Опаковка Сапун За Ръце, Плот за Баня, Опаковка Лосион, Опаковка Течен сапун, Бутилка, Сапун Помпа, Захранващи Сапун за Съдове с Широко Гърло (черен)

350 мл Керамични Опаковка Сапун За Ръце, Плот за Баня, Опаковка Лосион, Опаковка Течен сапун, Бутилка, Сапун Помпа, Захранващи

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

❤❤Керамични материали - опаковка лосион за плота е изработен от висококачествен керамичен материал с гладка повърхностПомпа за сапун от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е по-удобно да натискате и тя не ще се придържа към ръката. ❤❤ Здрава помпа за сапун на помпата за дозиране на сапун е изработен от висококачествена пластмаса, който дълго време запазва блясъка и предотвратява появата на ръжда.Всяка помпа е проектирана с 2-кубовым сърцевина, която е достатъчно здрава, за да може лесно да се дозират нужното количество течност. ❤❤Широко гърлото на флакона - Конструкция на големи дупки гърлото на флакона-опаковка за сапун позволява бързо и лесно да се прелее лосион във флакон, и той се затваря с гумен пръстен за предотвратяване на течове.Лесен за работа, лесен за почистване и лесно ополаскивается. ❤❤ По - голям капацитет- този опаковка течен сапун изыскан и экстраординарен за ежедневна употреба, с капацитет 400 мл (13,5 oz) течност, подходяща за сапун за съдове, бутилки за шампоан, за душ, лосион и т. ❤❤Многократно използване - опаковка лосион за течен сапун, сапун за съдове, лосиони, шампоани и много други.Може да бъдат поставени на всяка маса, в банята, кухнята или офиса.Тя може да се използва като украшение, отразяващ вашия уникален вкус. ❤❤Керамични материали - опаковка лосион за плота е изработен от висококачествен керамичен материал с гладка повърхност.Помпа за сапун от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е по-удобно да натискате и тя не ще се придържа към ръката. ❤❤ Здрава помпа за сапун на помпата за дозиране на сапун е изработен от висококачествена пластмаса, който дълго време запазва блясъка и предотвратява появата на ръжда.Всяка помпа е проектирана с 2-кубовым сърцевина, която е достатъчно здрава, за да може лесно да се дозират нужното количество течност. ❤❤Широко гърлото на флакона - Конструкция на големи дупки гърлото на флакона-опаковка за сапун позволява бързо и лесно да се прелее лосион във флакон, и той се затваря с гумен пръстен за предотвратяване на течове.

Подробности

Подобни продукти в категория