• Новинка
GENIGW Прибиращ се Бельевая въжето за дрехи с Регулируема Двойна тросом от неръждаема стомана, Стенни Сушене линия за пестене на място (Цвят: D, Размер: 1)

GENIGW Прибиращ се Бельевая въжето за дрехи с Регулируема Двойна тросом от неръждаема стомана, Стенни Сушене линия за пестене

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Здрав материал】- Корпус прибиращ се снабди с въжета, изработени от висококачествена ABS-корпус + алуминиева основа, а като въжета използва неръждаема стомана 4 м, 304, супер здрав, лесно да се следват инструкциите и монтаж на всички принадлежностям, които са в комплект, много лесно се сглобява и се монтира 【Обемът】- Регулируема линия за сушене на дрехи е с дължина 4,2 метра (13,8 фута), двойни въжета и издържа на натоварване 15 кг (44 паунда) на всяка линия.Можете да регулирате желаната дължина, в зависимост от големината на стаята и вече не се притеснявате, че дрехите ще падне!. 【Спестяване на пространство】 - Въжета за сушене на дрехи може свободно да отиваме все по-далеч, така че вие можете да я използвате, когато вешаете да изсъхне и внимателно се отдръпва, когато тя не ви трябва.Неговият по-малък размер го прави идеален за ограниченото пространство вътре и отвън на помещенията. 【Многофункционално приложение】- Това въже за дрехи добре е пригоден за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, блузи, хавлии, халати, одеала и други по-малки дрехи.Той е подходящ за баня, балкон, баня с тоалетна, перално, хол, зоната на басейна, холта и апартаменти. 【Суха естествена бельевая въже】 - Двойна плъзгаща се конструкция за по-голям обем за съхранение.Напълно спестете си пространство в дома си!бельевая въже е водоустойчив и не податливи на корозия, което го прави по-стабилна от други. 【Здрав материал】- Корпус прибиращ се снабди с въжета, изработени от висококачествена ABS-корпус + алуминиева основа, а като въжета използва неръждаема стомана 4 м, 304, супер здрав, лесно да се следват инструкциите и монтаж на всички принадлежностям, които са в комплект, много лесно се сглобява и се монтира. 【Обемът】- Регулируема линия за сушене на дрехи е с дължина 4,2 метра (13,8 фута), двойни въжета и издържа на натоварване 15 кг (44 паунда) на всяка линия.Можете да регулирате желаната дължина, в зависимост от големината на стаята и вече не се притеснявате, че дрехите ще падне!. 【Спестяване на пространство】 - Въжета за сушене на дрехи може свободно да отиваме все по-далеч, така че вие можете да я използвате, когато вешаете да изсъхне и внимателно се отдръпва, когато тя не ви трябва.Неговият по-малък размер го прави идеален за ограниченото пространство вътре и отвън на помещенията. 【Многофункционално приложение】- Това въже за дрехи добре е пригоден за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, блузи, хавлии, халати, одеала и други по-малки дрехи.Той е подходящ за баня, балкон, баня с тоалетна, перално, хол, зоната на басейна, холта и апартаменти. 【Суха естествена бельевая въже】 - Двойна плъзгаща се конструкция за по-голям обем за съхранение.Напълно спестете си пространство в дома си!бельевая въже е водоустойчив и не податливи на корозия, което го прави по-стабилна от други.

Подробности

Подобни продукти в категория