• Новинка
Кабина с поставка за състезателни колела Dardoo с черна седалка е Подходяща за Logitech G29 G920 & G923 Thrustmaster T300RS TX Fanatec PC, PS4 Xbox G920 Симулатор на симулатор на състезания Без волан?

Кабина с поставка за състезателни колела Dardoo с черна седалка е Подходяща за Logitech G29 G920 & G923 Thrustmaster T300RS

Buyers rating:
BGN 158.16

Налично

【Дизайн за】 : Кабина симулатор на състезания има дизайн фланцевой дизайн, както и всяка връзка се определя 4 големи винтове, осигуряване на професионална, стабилно и безопасно обзавеждане за шофиране на професионалните състезатели 【Дизайн с кръгла тръба】 : Дизайн с кръгла тръба с диаметър 50 мм стабилна, което позволява гоночному кокпиту издържат на голямо натоварване.Стилен изчистен дизайн изпълнен по образец на външния вид на превозното средство, и можете да се почувствате в този автомобил като у дома си. 【Черна седалка】 : Цвят черно на седалката, материал-плат; задната част, само на конзолата на играта симулатор се състои от седалка и скоба на седалката.Напълно оборудвана за подобряване на автентичност на играта. 【Многопозиционная регулиране на】 : Скоба на волана поддържа 6 разпоредбите на регулиране на ъгъла на наклон може да се регулира в диапазона от 0-45 °, минималното разстояние за регулиране на височината и е 120 mm, а педальная платформа също има три предаване.Това прави ръцете и краката си по-удобно по време на игра. 【Съвместимост с повечето колела】 : Това е поставка за волана на универсалния дизайн, за да е подходяща на практика за всички състезателни колела, въртене на педалите и кутия logitech, fanatec, серия thrustmaster, особено за състезателни колела logitech G25, G27, g29 и g920, truthmaster t300rs, TX f458 и t500rs. 【Дизайн за】 : Кабина симулатор на състезания има дизайн фланцевой дизайн, както и всяка връзка се определя 4 големи винтове, осигуряване на професионална, стабилно и безопасно обзавеждане за шофиране на професионалните състезатели. 【Дизайн с кръгла тръба】 : Дизайн с кръгла тръба с диаметър 50 мм стабилна, което позволява гоночному кокпиту издържат на голямо натоварване.Стилен изчистен дизайн изпълнен по образец на външния вид на превозното средство, и можете да се почувствате в този автомобил като у дома си. 【Черна седалка】 : Цвят черно на седалката, материал-плат; задната част, само на конзолата на играта симулатор се състои от седалка и скоба на седалката.

Подробности

Подобни продукти в категория

Civilization VI от Sid Meier - PC
  • Новинка
Оценки:

Civilization VI от Sid Meier - PC

ОБШИРНА ИМПЕРИЯ : насладете се на чудесата на империята, разпръснати по картата, както никога предиАКТИ�

BGN 3.00
Подскачащи Приятел [Изтегляне]
  • Новинка
Оценки:

Подскачащи Приятел [Изтегляне]

Да скоча Бягай!Уклоняйся!Помогнете на куче Бъди стигнем у дома, така че да не те хванат!.Да скоча Бягай!Ук

BGN 0.67
Максимално издание на Crysis
  • Новинка
Оценки:

Максимално издание на Crysis

Участвайте в множество експлозивни режими мултиплейър битки с участието на до 32 играчи само на 21 картат

BGN 2.33