• Новинка
CDYD Ветрозащитный Машинен врата ограничител на Тежкотоварни Стопор за монтаж на Скрито дупка врати, Подвижен и Регулируем Обков отвора на ограничителя (Цвят: D)

CDYD Ветрозащитный Машинен врата ограничител на Тежкотоварни Стопор за монтаж на Скрито дупка врати, Подвижен и Регулируем

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Материал : Цинк сплавЛесен за инсталация, доставени с винтове и самоклеящимися стикери. Не ръждясва, е водоустойчив, работи тихо, сверхпрочный.Да Не се допуска хлопанья врата, предохраняйте пръст на вашето дете от натискане.Монтаж : Стикер, без перфорация и традиционна спирала инсталация.Материал : Цинк сплав Базов диаметър : 60 мм Подходящ за врати разстоянието между конци : 0-25 мм, Лесен за инсталиране, идва с винтове и самоклеящимися стикери. Не ръждясва, е водоустойчив, работи тихо, сверхпрочный.Да Не се допуска хлопанья врата, предохраняйте пръст на вашето дете от натискане.Монтаж : Стикер, без перфорация и традиционна спирала инсталация. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва в себе си (без търговията на опаковката) : 1 x врата акцент е позволено да има разлика в размера се дължи на разликите в ръчен измерения.

Подробности

Подобни продукти в категория