• Новинка
Healifty Free Toiletries Мл Зелено Масло Бели Еднократни Контейнери с Пробником Кремове за Ръце Преносима Пътна Делото Козметичен Лосион За Тяло Флип Силикон за Еднократна у?

Healifty Free Toiletries Мл Зелено Масло Бели Еднократни Контейнери с Пробником Кремове за Ръце Преносима Пътна Делото Козметичен

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Отделна празна бутилка : силиконов материал, пътни бутилкиФлакон-опаковка за лосион : използва се за съхраняване на най-различни средства, лосиони, средства за отстраняване на грим, шампоан и т. Козметични туба : силиконов материал, пътни бутилка.Лек и удобен за переноске.Удобен и необходим за ежедневието или за пътуване.Празни бутилки от шампоан : Тези бутилки с добра герметичностью никога не се случва.Силиконови празни бутилки : дизайн 38 мл ще ви помогне да задържи тези бутилки.Пратката включва 4 х празни бутилки Особености - използва се за съхраняване на най-различни теми, лосиони, средства за отстраняване на грим, шампоан и т. Множество пътна бутилка. - Тези бутилки с добра герметичностью никога не се случва и не се пречиства празни бутилки. - силиконов материал, пътни бутилки, малки контейнери за пътуване. - Цвят : розови, зелени, бели и сини пътни бутилки. - Лека и лесна за осъществяване.Удобен и необходим за ежедневието или за пътуване флакон за сапун за ръце. - дизайн 38 мл ще ви помогне да съхранявате тези шишета за лосиони в пътя на флакона. - Материал : Силиконови шишета за пътни принадлежности. - Размер : Около 8,5x3x3 см преносима бутилка.Описание на продукта Козметични туба с мини размер позволява лесно да го сложите в джоб или дамска чанта без течове.Бутилка с дозатор лосион Добра херметичност, те са подходящи за шампоан, лосион за грим, средство за отстраняване на грим и т. Отделна празна бутилка от Тези празни бутилки, предназначени за носене или съхранение на козметични лосиони, които се използват ежедневно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Двоен USB 3.0 хъб за лаптоп
  • Новинка
Оценки:

Двоен USB 3.0 хъб за лаптоп

Хъб i Mac USB C 6 в 1 : Концентратор i Mac поддържа 6 пристанища за лесен достъп до други устройстваВключете порт

BGN 0.33