• Новинка
Бутилка Alipis Празни бутилки и Контейнери за тоалетни принадлежности с течност Пластмасови Бутилки с Помпи Празна бутилка с Помпа За Измиване на Тялото Бутилка за Т?

Бутилка Alipis Празни бутилки и Контейнери за тоалетни принадлежности с течност Пластмасови Бутилки с Помпи Празна бутилка

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Флакон с шум : подходящ за душ гел, шампоан, балсам, крем за грим, лосион и още много другиБутилка-опаковка за сапун : Голям капацитет, можете да използвате средствата за грижа за тялото в продължение на известно време, намаляването на времето за зареждане.Бутилка : Можете да направите подарък със собствените си ръце, използвайки тази бутилка, да споделят своите резултати с вашето семейство и приятели.Празните флакони : Изработени от дебела пластмаса полипропилен, издръжливи, никакви вредни вещества не проникват в средствата за грижа за кожата.Контейнери за течности за тоалетни принадлежности : Съраунд издълбани модел в европейски стил, лек и красив.Флакон с шум : подходящ за душ гел, шампоан, балсам, крем за грим, лосион и още много други.Бутилка-опаковка за сапун : Голям капацитет, можете да използвате средствата за грижа за тялото в продължение на известно време, намаляването на времето за зареждане.Бутилка : Можете да направите подарък със собствените си ръце, използвайки тази бутилка, да споделят своите резултати с вашето семейство и приятели.Празните флакони : Изработени от дебела пластмаса полипропилен, издръжливи, никакви вредни вещества не проникват в средствата за грижа за кожата.Контейнери за течности за тоалетни принадлежности : Съраунд издълбани модел в европейски стил, лек и красив.Пратката включва 1 х бутилка за еднократна употреба Функции-Голям капацитет, можете да използвате средствата за грижа за тялото в продължение на известно време, като намалява времето за презареждане на бутилки с помпа. - Размер : прибл. пластмасови бутилки с размери 18,5x8,2x8,2 см, с помпами. -Е изработен от дебела пластмаса полипропилен, издръжливи, никакви вредни вещества не проникват в контейнери за течни продукти за грижа за кожата. празна бутилка с помпа за бутилка за течности - Капацитет : бутилка с дозатор сапун обем 400 мл. - Полезно за душ гел, шампоан, балсам, крем за грим, лосион и още много други.

Подробности

Подобни продукти в категория