• Новинка
LIUZH Кожени чантички За Тоалетни Принадлежности, Мъжки Комплект За Миене на Съдове, Комплект за Бръснене, Женски Пътен Косметичка За Грим, Чанта-Органайзер, Маншет О?

LIUZH Кожени чантички За Тоалетни Принадлежности, Мъжки Комплект За Миене на Съдове, Комплект за Бръснене, Женски Пътен Косметичка

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Сладък дизайн - сухо мокро разделение。Удобна текстура на кожата。.Подсилена дръжка от водоустойчива кожа.Два еластични колана може да се заключва теми по-стабилно.Мрежест джоб ще ви помогне бързо да изберете грим.Основен материал : Вид на опаковката : кутия за дискове за грим Тип дизайн : Обикновен Стил : casual Тип с : джоб за Хубав дизайн-сухо мокро разделение. Удобна текстура на кожата. Подсилена дръжка. Водоустойчива кожа. Два еластични каишка за ръка, могат да заключва теми по-стабилно. Мрежест джоб ще ви помогне бързо да вземете козметика.Осъществяване списък : 1 * пътна косметичка (Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване се допуска отклонение в размер на изделия от около 1-3 см, която зависи от действителната стока.Посочените по-горе размери са само за справка.Дръжката лесно да носите със себе си, а външния вид е изискан и красив.Това ще направи използването на по-приятно.

Подробности

Подобни продукти в категория