• Новинка
Кожена чанта за тоалетни принадлежности LUOKIR, Ретро Пътен комплект за бръснене, определени за тоалетни принадлежности, Козметика, По-Просторен Интериор, Компактни ?

Кожена чанта за тоалетни принадлежности LUOKIR, Ретро Пътен комплект за бръснене, определени за тоалетни принадлежности,

Buyers rating:
BGN 28.47

Налично

✅ Размери : 9,4 х 3,9 х 47 инча (около 24 х 10 х 12 см), лесно се побира в раница, куфар, баул, или всяка друга чанта - странични дръжки за удобство за носене. ✅ Интимен дизайн : Здрав чанта за тоалетни принадлежности, лесно се побира в чантата на всяка форма.Прави чанта за бръснене преносима и лесно да виси в банята.Дръж си пътна чанта в банята в хотела, фитнес залата или в самолета, за да имате лесен достъп до тоалетни принадлежности.Невероятно, колко време това може да ви спести. ✅ Кожа : Ние използваме дебела и е 100% реален воловью кожата най-висок клас, устойчив на корозия обков и памучен плат, за да се направи чанта безупречно.Всяка чанта има естествената си индивидуалност и е изработена ръчно.Най-хубавото в кожата по-високо качество - това е нещо, което при по-използването тя става по-гладка, забързан и винтажной. ✅ голям капацитет : Мъжки пътна чанта за пране на ципове YKK, е основно отделение в двоен цип, странични джоба с цип и един таен калъф с цип за съхранение на тоалетни принадлежности и козметика, крем за бръснене, ножове, бутилки, зъбни четки, зъбни конци, скоби за вратовръзка и други дребни елементи. ✅ Реколта мултифункционална кожена чанта : независимо дали пътувате по работа или лично, тази преносима чанта със сигурност ще задоволят вашите нужди.Тази пътна чанта може да се използва като традиционна косметичку, комплект за грим или бръснене.Най-добрият подарък за съпруга си, баща си, сина на бащата на ден, годишнина, рожден ден. ✅ Размери : 9,4 х 3,9 х 4.7 инча (около 24 х 10 х 12 см), лесно се побира в раница, куфар, баул, или всяка друга чанта - странични дръжки за удобство за носене. ✅ Интимен дизайн : Здрав чанта за тоалетни принадлежности, лесно се побира в чантата на всяка форма.Прави чанта за бръснене преносима и лесно да виси в банята.Дръж си пътна чанта в банята в хотела, фитнес залата или в самолета, за да имате лесен достъп до тоалетни принадлежности.Невероятно, колко време това може да ви спести. ✅ Кожа : Ние използваме дебела и е 100% реален воловью кожата най-висок клас, устойчив на корозия обков и памучен плат, за да се направи чанта безупречно.

Подробности

Подобни продукти в категория