• Новинка
Дръжката е от Смола, за Диамант живопис KONFIT, Ергономична Дръжка за Аксесоари за Диамант Живопис, Удобна Дръжка-Тренировка за Диамант живопис (син)

Дръжката е от Смола, за Диамант живопис KONFIT, Ергономична Дръжка за Аксесоари за Диамант Живопис, Удобна Дръжка-Тренировка

Buyers rating:
BGN 47.52

Налично

【Ергономичен дизайн】 Диамантена писалка за рисуване е изработена от 100% смола с ръчно изработениТой е ергономично проектиран в съответствие с положението, в което държите дръжката, което позволява да го използвате по-гладко. 【Лек и удобство】 аксесоари за рисуване с диаманти дръжките са лесен и по-хуманен дизайн от обикновените химикалки.Идеално ляга на ръка, отличен за работа с диамант рисувани.Това е като път, подходяща дължина и издръжлив!Можете да нарисувате елмаз с часове, съвсем не е свеждане на ръцете. 【Насладете се на удоволствието от DIY 】 Диамантена рисувани дрелью може да намали стреса, да помогне да развиете търпение и внимание, както и да развие практически умения.Нашата диамантена дръжка ще ви осигури спокоен и комфортен отдих със семейството си. 【Широко приложение】 Тази алмазную художествена писалка може да се използва за диамант стенописи, нийл арт, художествени стенописи, производство на плочки и т. също така можете да дадете на приятелите си или на децата, които обичат да правят снимки са от диаманти, за да им помогне да спестите време, за да завърши на по-голямо количество работа.Дръжка за пробиване на диамант живопис - това е страхотен подарък за любителите на диамант живопис, любители на изкуството. 【Гаранция за удовлетворение】 Вашето удовлетворение - това е винаги нещо, което ние ценим най-много.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, на всички въпроси ще отговорим в рамките на 24 часа.Диамантена живопис САМ 5 D - това е новото популярно продукт ръчно изработени, етапи на вземане със собствените си ръце лесно, можете да прекарате свободното си време за тяхното изпълнение.Картина от ръчно изработени може да обогати вашето пространство-време. украсена в хола, спалнята и на други места, ще направи вашата стая е зашеметяваща.Основна функция : Супер удобен за хващане, Благодарение на ергономично и лесно на дръжката за рисуване с диаманти можете да запазите тази писалка в продължение на дълго време, без да предизвиква умора на ръцете и китките.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мигач BikeMaster Kawasaki Отпред
  • Новинка
Оценки:

Мигач BikeMaster Kawasaki Отпред

Насоки на завоя, одобрени от DOT, са точно подмяна на цялостни OEM възли за малка част от ценатаПреден десен

BGN 1.33