• Новинка
DHDM Мек Халат за Кучета, Кърпи, Дрехи за сушене на домашни Кученца, Плажна Хавлия, Халат за Баня, за да се грижи за конете, Облекло (Цвят: E, Размер: Средно)

DHDM Мек Халат за Кучета, Кърпи, Дрехи за сушене на домашни Кученца, Плажна Хавлия, Халат за Баня, за да се грижи за конете,

Buyers rating:
BGN 228.14

Налично

Материал : ПолиестерМека / Удобен / приятна за кожата / Лека в чорап.Костюм за малки и средно-големи кучета и котки. Размер : XS, S, M, L, XL. Идеална за поддържане на куче в топлина и сухота, особено след плуване, разходки и плуване.Материал : Полиестер.Мека / Удобен / приятна за кожата / Лека в чорап.Костюм за малки и средно-големи кучета и котки. Размер : XS, S, M, L, XL. Идеална за поддържане на куче в топлина и сухота, особено след плуване, разходки и плуване.Материал : полиэфирсофт / Удобен / приятен за кожата с лек костюм за малки и средно-големи кучета Размер : XS, S, M, L, Xl Идеално за това, че кучето си е топло и сухо, особено след плуване, разходки и плуване.Издръжливи и меки материали ги правят идеални за употреба на закрито и на открито и при пътуване.Кръст Бод Пакет включва : 1 х bathroom за домашни любимци Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама за разлика между различни цветове.Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Малко Куче със Среден размер.

Подробности

Подобни продукти в категория