• Новинка
Одеяла за свободни Little Jump е от Плат с принтом Cankova, Голям размер на 47 x 47, Одеало за прием и 70% Бамбук / 30% памук, детско одеало, неутрален по отношение на пола (Дъга)

Одеяла за свободни Little Jump е от Плат с принтом Cankova, Голям размер на 47 x 47, Одеало за прием и 70% Бамбук / 30% памук,

Buyers rating:
BGN 6.93

Налично

?Ултра меки и дишащи - нашите муслиновые одеала произведени от 70% бамбук и 30% памукБамбуковое влакна подобрява мекотата и дишане, памук може да запази трайността.С всяко измиване той ще става все по-и по-мека. ?Пелена земи на цвят - Тези пелени са част от колекцията земни color, вдъхновена от топли цветове на земята. които допълват съвременни тенденции в детската и детска мода.Повечето бебета го харесват, когато ги пеленают.Използването на пеленальных одеяла ще помогне на вашето дете да се чувстват комфортно, че ще му помогне по-добър сън през нощта. ?ГЪВКАВОСТ - не като пелена, но и като игра на килима, котило за стайлинг на коса, чадър от слънце в детска количка, кърпи за смяна на пелени, чаршафи и голяма банска кърпа. ?ГОЛЯМ - Нашите по-големи размери осигуряват на вас и на вашето малко комочку радост достатъчно място за тайни и свободни, без страх, че той / тя прекалено бързо израстват одеяло!. ? ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност - Ако в даден момент от време - по каквато и да е причина – вие ще бъдете недоволни от нашите детско одеяло - не се колебайте да се свържете с нас!Ние или ще възстановим парите си в пълен размер, или ще работим с вас до тогава, докато не сте напълно удовлетворени!.Марка Little Jump е създаден от любовта на майка си и желанието да предоставим на вашето бебе сигурност, защита и комфорт.Ние се гордеем, че създаваме красиво декорирани изделия с прекрасни цветове и модели, които ще харесат както на родителите, така и децата.От името на нашето семейство и от името на вашата ние желаем ви здраве и щастие през целия си родителски пътя, и ние очакваме с нетърпение да стане част от него.

Подробности

Подобни продукти в категория

Малка Част От Камъчета - Руж
  • Новинка
Оценки:

Малка Част От Камъчета - Руж

Сертифицирана от DESI органични покритияВодостойкое и трайно към петна покритие от камъчета.Може да се п�

BGN 2.33