• Новинка
Стикающий Изчезва лилаво лепило BAZIC 8 г / 0,28 грама, Цветни Бескислотные Лепило на пръчки за детска фотохартия (4 бр. в опаковка), 144 опаковка

Стикающий Изчезва лилаво лепило BAZIC 8 г / 0,28 грама, Цветни Бескислотные Лепило на пръчки за детска фотохартия (4 бр.

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

⭐ МОЮЩИЙСЯ ЛИЛАВО Формула застрашените лилав цвят помага на децата да се види къде се намира лепило.Има скручивающийся апликатор.Изсъхва прозрачно и се нанася гладко, без да оставят следи. ⭐ ИЗСЪХВА БЪРЗО и СКРЕПЛЯЕТСЯ. Създайте перфектния албум за албуми, с помощта на нашите различни видове лепила и аппликаторов.Нанася се гладко, фотобезопасно, изсъхва бързо и безопасно за деца. ⭐ БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО. Идеален за хартия, занаяти, изкуства и занаяти и училищни проекти.Постоянно приклеивание на хартия, картон, стиропор, снимки.Чисто лепило лесно се отмиват от ръцете и облеклото. ⭐ НЕ СЪДЪРЖА КИСЕЛИНИ и Не е ТОКСИЧЕН.Създаден за домашна и офис употреба.Моющийся, които не съдържат киселини и нетоксично лепило.Лепило лесно счищается с ръце и дрехи, че да се гарантира безпроблемно трайно приклеивание. ⭐ Миещи средства BAZIC могат смываться с кожата и повечето видове дрехи, които могат да се перат.Все пак по-добре да го държи далеч от лъскавите повърхности, маси, готови изделия от дърво, меки седалки, винил, мокети, тапети, боядисани стени и други материали, които не могат да бъдат измити. ⭐ МОЮЩИЙСЯ ЛИЛАВО. Формула застрашените лилав цвят помага на децата да се види къде се намира лепило.Има скручивающийся апликатор.Изсъхва прозрачно и се нанася гладко, без да оставят следи. ⭐ ИЗСЪХВА БЪРЗО и СКРЕПЛЯЕТСЯ. Създайте перфектния албум за албуми, с помощта на нашите различни видове лепила и аппликаторов.Нанася се гладко, фотобезопасно, изсъхва бързо и безопасно за деца. ⭐ БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО. Идеален за хартия, занаяти, изкуства и занаяти и училищни проекти.Постоянно приклеивание на хартия, картон, стиропор, снимки.Чисто лепило лесно се отмиват от ръцете и облеклото. ⭐ НЕ СЪДЪРЖА КИСЕЛИНИ и Не е ТОКСИЧЕН.Създаден за домашна и офис употреба.Моющийся, които не съдържат киселини и нетоксично лепило.Лепило лесно счищается с ръце и дрехи, че да се гарантира безпроблемно трайно приклеивание. ⭐ Миещи средства BAZIC могат смываться с кожата и повечето видове дрехи, които могат да се перат.

Подробности

Подобни продукти в категория