• Новинка
Стъклена Поставка за торта с куполна капак, Чиния за торта на крака с капака, Прозрачен Чиния за торта с навес за показване на Десертном плот (3,7 x 4,5 инча)

Стъклена Поставка за торта с куполна капак, Чиния за торта на крака с капака, Прозрачен Чиния за торта с навес за показване

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

- Поставка за торта с висока основа и капак е креативен и прозрачен дизайн, придающий кухнята чист видПродукт се отличава с тънък качество на изработка. - Прозрачна поставка за торта с купол е с дръжка, която е по-удобно да се движат и да се отвори, което ви дава маса удобства. - Стъклена поставка за торта с купол капака може лесно да се съхранява на топло и прясно. - Поставка за торта на крака с капака предпазва вашата храна от и .Те също могат да се използват за покриване на различни продукти, сладкиши, зеленчуци и т. - Стъклена поставка за торти с купол бързо ще стане, когато ще трябва да ги използват по друг начин в продължение на дълго време.Описание - Стъклена поставка за торта с купол капака може лесно да се съхранява на топло и прясно.- Стъклена поставка за торти с купол бързо ще стане, когато ще трябва да ги използват по друг начин в продължение на дълго време.- Прозрачна поставка за торта с купол е с дръжка, която е по-удобно да се движат и да се отвори, което ви дава маса удобства.- Поставка за торта на крака с капака предпазва вашата храна от и .Те също могат да се използват за покриване на различни продукти, сладкиши, зеленчуци и т. - Поставка за торта с висока основа и капак е креативен и прозрачен дизайн, придающий кухнята чист вид.Продукт се отличава с тънък качество на изработка.Характеристики Материал : Стъкло.- Размер : 11,5x9,5 см - Цвят : прозрачен.Пакетът включва 1 x Стъклен поставка за торта 1 x Стъклен капак.

Подробности

Подобни продукти в категория