• Новинка
UPKOCH 2 елемента 24 Мрежест Кутия За съхранение на Прозрачна Кутия-Органайзер За Бижута Прозрачна Кутия-Органайзер За Малки Детайли Кутия-Органайзер Прозрачна Кутия ?

UPKOCH 2 елемента 24 Мрежест Кутия За съхранение на Прозрачна Кутия-Органайзер За Бижута Прозрачна Кутия-Органайзер За Малки

Buyers rating:
BGN 4.33

Налично

СЪОБЩЕНИЕКутия за съхранение на аксесоари : Няколко мрежи за по-добра класификация, вие ще можете по-бързо да намерите нужните ви неща.Кутия за съхранение на : Компактен размер, преносим и лесен за тегло, удобен за переноске, няколко мрежи в съответствие с вашите нужди.Кутия за бижута : Кутия за съхранение с капак, може да има добър ефект, направи си вещи чисти и спретнати.Кутия за принадлежности : Изработен от ABS материал, безопасен, лесен и практичен, я лесно се демонтира или се деформира, има живот.Контейнер с разделители : Изработен е от ABS материал, безопасен и траен, лек и практичен, него не е лесно да се съборят или да се деформира, има по-дълъг живот. Кутия за съхранение на КОРЕМА.аксесоари : Няколко мрежи за по-добра класификация, вие ще можете по-бързо да намерят това, което ви трябва.Кутия за съхранение на : Компактен размер, преносим и лесен за тегло, удобен за переноске, няколко мрежи в съответствие с вашите нужди.Кутия за бижута : Кутия за съхранение с капак, може да има добър ефект, направи си вещи чисти и спретнати.Кутия за принадлежности : Изработен от ABS материал, безопасен, лесен и практичен, я лесно се демонтира или се деформира, има живот.Контейнер с разделители : Изработен е от ABS материал, безопасен и траен, лек и практичен, него не е лесно да се съборят или да се деформира, срока на експлоатация се увеличава.Осъществяване списък 2 x кутия с отделения Характеристики - Размер : 19,50 X13,00 X3,50 см / 7,66 X5,11 X1,38 см пластмасов органайзер за принадлежности. - Цвят : син, розов органайзер за мъниста. - Материал : Кутия за рибарски принадлежности от ABS. - Няколко нишки за по-добра класификация, вие можете по-бързо да намерите нужните ви неща в кутия занаятите organizer box. - Подвижни Разделители, можете да ги регулира, за да получите желания от вас размер клон, в съответствие с вашите изисквания Контейнер с регулируеми разделители. - Благодарение на използването на материали ABS този кутия за съхранение е безопасен, надежден и дълготраен организатора за съхранение на малки части по време на работа.

Подробности

Подобни продукти в категория

1:87 Сику Ламборгхини Галлардо
  • Новинка
Оценки:

1:87 Сику Ламборгхини Галлардо

Lamborghini Gallardo SIKU #41317 Немско инженерно качество се проявява в детайли и здравина на продукта.Влиза в гама о�

BGN 2.00
OTT Худ Нова Ера на NFL
  • Новинка
Оценки:

OTT Худ Нова Ера на NFL

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

BGN 15.99
Оптрон Isocom, Dip-4, Tr. O/p - SFH618A-4X
  • Новинка
Оценки:

Оптрон Isocom, Dip-4, Tr. O/p - SFH618A-4X

Единица за измерване на поръчката : Всеки 1 CTR Мин : : 160 Прав ток при макс : : 50 Входен ток : : 5 Напрежение на и

BGN 5.98