• Новинка
MXJSUA Комплекти за Диамант Живопис за Възрастни, Кръгли Комплекти За Диамант Рисуване с Пълна Дрелью 5D си САМ Комплекти за Диамант рисуване по Номера Комплекти за Ди?

MXJSUA Комплекти за Диамант Живопис за Възрастни, Кръгли Комплекти За Диамант Рисуване с Пълна Дрелью 5D си САМ Комплекти

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

ТРЕНИРОВКИ ЗА РИСУВАНЕ покриват цялата картина НАПЪЛНО - Диамант мъниста за рисуване покриват цялата картина и придават на въртене на полето на повече блясък Ако имате достатъчно време, търпение и ви харесва сложен проект, това е изцяло за вас!.СЪДЪРЖАТ всички ИНСТРУМЕНТИ Комплекти за рисуване с диаманти съдържат всички инструменти : 1 платно с висока разделителна способност, 1 тава за диаманти, 1 голям восък, 2 диамантени писалки, 1 на изменението на коригиращи дръжка, 5 мешочков на мълния и достатъчно количество за кръгли диаманти, така че не е нужно да придобие никакви допълнителни инструменти.HD CANVAS - Комплекти за рисуване с диаманти използват водоустойчив платно с печат с висока разделителна способност.Ясни символи и цифри могат ефективно да се предотврати умората на очите.Высокопрочное клеевое дъното гарантира, че всяка таблетка здраво приклеится до над платното.Добавете повече забавление В живота - комплекти за рисуване с диаманти ръчно изработени 5d може да се развие практически умения на детето, да помогне да отвлече вниманието на възрастните хора от скука, обогатяване свободното време на младежите и да стане добро свързващо звено за семейството.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Уникални по красота комплекти за творчество с кръгли диаманти е отличен избор като подарък.Дали за рожден ден, Коледа или Деня на благодарността, той може да изрази най-добрите си пожелания.Рисуват елмаз - това е лесно и интересно хоби. 1 x Платно с висока разделителна способност.Достатъчно разноцветни кръгли диаманти. 1 х Голям восък. 1 х тава за диаманти. 2 x Диамант дръжка. 5 x дубликат чанта с цип. 1 х замяна поправяне на дръжката.Ние предлагаме допълнителни тренировки на 30%, всички комплекти за диамант боядисване, са проверени и се претеглят при изпращане от завода.Ако не ви е достатъчно тренировки, моля, съобщете ни за това.Всеки комплект за рисуване диамант изкуство съдържа всички необходими инструменти, няма нужда да се купуват някакви допълнителни инструменти.

Подробности

Подобни продукти в категория

Chatsworth 11310-001
  • Новинка
Оценки:

Chatsworth 11310-001

ВИД монтаж на таван КОМПЛЕКТ С ДЪРВОРЕЗБА От ПОЦИНКОВАНА СТОМАНА с ДИАМЕТЪР 3 / 8 ИНЧА; КАБЕЛНА ИВИЦА се И�

BGN 26.00