• Новинка
[DD'ell] Ексфолиращ тоник CICA 20 000 части на милион + Tamanu 20 000 части на милион, Ексфолиращ, сужающий порите и дълбоко хидратиращ Екстракт от кожата 5,07 течни унции. | Без наси?

[DD'ell] Ексфолиращ тоник CICA 20 000 части на милион + Tamanu 20 000 части на милион, Ексфолиращ, сужающий порите и дълбоко

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

УСПОКОЯВА КОЖАТАРАБОТЯТ ИМ МАГИЯ ОТ ИЗГЛАЖДА КОЖАТА.ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА. РАЗГЛАЖИВАЮЩИЙ КОЖАТА. УДАЛЯЮЩИЙ МЪРТВИТЕ КЛЕТКИ.Изпъкнала страна премахва от кожата на малки замърсяване.Мека марля доставя активни съставки в кожата.Успокаивание и възстановяване трябва да се съчетаят, за да се избегне повторение на проблемите с кожата.Cica успокоява чувствителната и бугристую кожата!.Tamanu възстановява увредената кожа, покрити с белези!.Мъртвите кожни клетки и отпадъци от жизнената още създават проблеми за кожата!.Чувствителна кожа, мазна кожа и проблемната кожа!Да се върнем към кожни бариери с помощта на Cica и чаено дърво.Чаено дърво, който почиства и свива порите!. [CICA] тонален крем : зарастване на раздразнената кожа, успокоява и восстанавливая като бариера на кожата.Възстановява естествения баланс и премахва дразнители и мъртвите клетки. [Мека марля 50ea] Обтриване на кожата издигната страна на предната част, след това лечение на мека марля обратната страна. [ЦЕННИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ] използвахме 40 000 части на милион Cica и Tamanu от nature, за да ви придават копринено гладка кожа за дълго време да го запазите. [ХИДРАТАЦИЯ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН] Формула тонер DD'ELL CICANU съдържа овлажняващи съставки, които не съдържат алкохол и да дразни кожата, хидратация я цял ден и цяла нощ.Копър, съдържаща се в експлоатация, помага за възстановяване на здравето на кожата и хидратация.Без усещане за тежест и на запушване на порите на хидратиращи формула, в миг на око дълбоко се абсорбира чрез слой на кожата. [Не съдържа парабени, сулфати, фталатов] Всички наши продукти са произведени без никакви от 22 вредни съставки, включително алкохол и парабени.Те също са свободни от насилие.Козметични средства, които са полезни за кожата започват с избора на добри съставки.Изберете DD'ELL си кожа.Подобряване на състоянието на кожата си всеки ден. Съставки Cica възстановяват проблемную кожата, като я прави гладка.Съставки чаено дърво, помагат за премахване на токсините от още и незабавно успокоява кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Розовата глина SAAQIN 1 Килограм
  • Новинка
Оценки:

Розовата глина SAAQIN 1 Килограм

Хубава работарозов цвят Един от найнежни от всички природни глиниОтличен за отстраняване на токсини с

BGN 39.52
Черно сапун (Чаено дърво)
  • Новинка
Оценки:

Черно сапун (Чаено дърво)

ХидратацияАфрикански черен сапун напълно натурален продукт, нарастващата популярност в САЩ заради св�

BGN 24.73
Етерично масло Петигрена 5 мл
  • Новинка
Оценки:

Етерично масло Петигрена 5 мл

БОТАНИЧЕСКАТА ИМЕ : Petitgrain bigarade; СТРАНА на ПРОИЗХОД : Италия; МЕТОД на ИЗВЛИЧАНЕ : Парна дестилация; ЧАСТ о�

BGN 2.53