• Новинка
PATKAW Travel Body Wash 4 бр. Пластмасови Бутилки С Помпа за Еднократна Употреба, Захранващи Сапун, Опаковка Шампоан, Бутилки с Течност за Лосион за Баня, Кухня, 500 мл, Кафяв Про?

PATKAW Travel Body Wash 4 бр. Пластмасови Бутилки С Помпа за Еднократна Употреба, Захранващи Сапун, Опаковка Шампоан, Бутилки

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

По-голям капацитет ви позволява да използвате продукти за грижа за тялото в продължение на дълъг период от време, намаляване на времето на зарежданеТози пластмасов флакон-помпа различна здравина и издръжливост, това е преносим и многократна употреба контейнер за нанасяне на лосион.- Тънък материал, лесно пълни с течен сапун за ръце, шампоан, препарат за миене на тяло, гел за коса и т. Идеална за употреба в банята и спалнята.Той има подвижни дюза и широко врата за дозиране.По-голям капацитет ви позволява да използвате продукти за грижа за тялото в продължение на дълъг период от време, намаляване на времето на зареждане.Този пластмасов флакон-помпа различна здравина и издръжливост, това е преносим и многократна употреба контейнер за нанасяне на лосион.- Тънък материал, лесно пълни с течен сапун за ръце, шампоан, препарат за миене на тяло, гел за коса и т. Идеална за употреба в банята и спалнята.Той има подвижни дюза и широко врата за дозиране.Характеристики Материал : PET-Размер (500 мл) : 16,25 X7,36 X7,36 см/6,39 X2,89 X2, 89 инча Предпоставка включва 4 бутилки с помпа.

Подробности

Подобни продукти в категория