• Новинка
10 X пуховки за прах с лента-държач за отпечатъци, Мини-подходящи за грим на пръстите си, възглавница за течна основа, крем, Консилера, сенки за очи, влажни и сухи козме

10 X пуховки за прах с лента-държач за отпечатъци, Мини-подходящи за грим на пръстите си, възглавница за течна основа,

Buyers rating:
BGN 4.43

Налично

【Високо качество】 пуховка за пръстите е изработена от мека гъба, гладка и приятна за кожата, лесен за почистване и множествоПриятни на допир и не травмируют си деликатната кожа. 【Размер】 Всяка затяжка с размер 4 х 3 см / 1,57 х 1,18 инча, малък и лек.Лесен за съхранение, можете да използвате различни цветове един път за своята течна козметика.Идеален размер за носене при пътуване.Можете да го сложите в своите козметични чанти или чанти-химикалки, за да покажат своята красота по всяко време и на всяко място. 【Лесно моющаяся четка】 За почистване можете да използвате някакво почистващо средство за четки или мек почистващ препарат.След това затворете го и го оставете да изсъхне по естествен път.Много лесен за почистване.Идеален както за професионална употреба, така и за лична употреба в домашни условия. 【Нанасяне на пуховки за пръстите на】Четка за пуховки за пръстите - това е функционална четка за грим.Можете да го използвате за много приложения, като например ВВ-крем-пудра на прах, козметични, течни минерална пудра на прах, хайлайтер, създаване на безпроблемна естествено нанасяне на грим. 【Пакетът включва】Вие получавате 10 опаковки слоек размер с пръст с черен, розов цвят, цвят на кожата, синьо и бяло. 2 опаковки за дневна козметика и го замени. 【Високо качество】 пуховка за пръстите е изработена от мека гъба, гладка и приятна за кожата, лесен за почистване и множество.Приятни на допир и не травмируют си деликатната кожа. 【Размер】 Всяка затяжка с размер 4 х 3 см / 1,57 х 1,18 инча, малък и лек.Лесен за съхранение, можете да използвате различни цветове един път за своята течна козметика.Идеален размер за носене при пътуване.Можете да го сложите в своите козметични чанти или чанти-химикалки, за да покажат своята красота по всяко време и на всяко място. 【Лесно моющаяся четка】 За почистване можете да използвате някакво почистващо средство за четки или мек почистващ препарат.След това затворете го и го оставете да изсъхне по естествен път.Много лесен за почистване.Идеален както за професионална употреба, така и за лична употреба в домашни условия.

Подробности

√Material:
sponge
√Sponge Color:
black, pink, skin color, blue and white
√Each puff measures 4 x 3 cm / 1.57 x 1.18 inch :
√Use special customized professional makeup brushes. :
☛Finger Powder Puff Application:
The Finger Powder Puff Brush is a functional makeup brush. You can use it for many application, such as BB cream powder cosmetic, liquid, mineral powder, highlighter, creating the seamless natural makeup application. :
☛Package include:
10 x Fingertip Makeup Sponge Pads :
☛Note:
1.Please allow 1-3mm minor deviation due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Подобни продукти в категория