• Новинка
Адвент-Календар COMIANO, [Нов 2022] Коледен Адвент-Календар, Декорации с Адвент-Календар за Момичета с 3 Регулируеми влязат с украшения-гривни и 1 Огърлица и 22 Очарователн?

Адвент-Календар COMIANO, [Нов 2022] Коледен Адвент-Календар, Декорации с Адвент-Календар за Момичета с 3 Регулируеми влязат

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

??【коледен адвент-календар на 2022 година, за момичета】: Това са идеални за коледни подаръци за вашите любими хора, момичета, приятели или семейства много креативен коледен адвент-календар с ръцете си, всеки ден ще има нови изненади.Дайте на себе си или любимия човек с този скъп бижутериен набор.Насладете се изненада, докато отсчитываете дни до Коледа. ??【Аксесоари за коледен календар, включително】: 2 гривната + 22 окачване, 1 гривна, 1 огърлица. от 1 до 24 декември.Направи си САМ бижута Адвент-календар, този коледен адвент-календар - идеален подарък за коледа за обратно отброяване. ??【Адвент-календар-творчески висулка със собствените си ръце】: Всеки път, когато отворите вратата, може да бъде изискан висулка, вашите момичета могат да се съберат висулка и гривна в зависимост от вашите предпочитания, позволете си да усетите атмосферата на коледната радост. ??【Коледен календар на 2022 година】: Гривна и окачване на нашия адвент-календар с обратното броене до Коледа на 100% са изработени от висококачествени сплави и не е лесно да изчезнат.Сплав, която сме използвали, е безвреден за кожата и е безопасна за употреба. ??【Коледен адвент-календар за обратно броене -опаковъчна кутия премиум-клас】 : Коледен календар за обратно броене е 24 врати с цифри, рассчитанными на 24 дни до Коледа.Те могат отново да се затвори, при условие, че не се порвали ги напълно.Това означава, че календар за обратно броене при употреба може да стане настолен календар или декорация. ??【Коледен адвент-календар-смислен подарък за обратно отброяване】 : Набор от адвент-календар, 1 гривна, 1 колие, 2 гривни, 22 окачване Малък ангел, сладък котка, снежинка, коледно дърво, кух сърцето, ангел, снежен човек, коледна елха и т. Всеки амулет отговаря на определен ден от 1 до 24 декември.Когато сте отворили 24-e, това означава, че Коледа наближава. ??【Украса с адвент-календар - изискан и практичен дизайн】: създадохме този бижутериен адвент-календар за предстоящите Коледа. различните елементи, свързани с Коледа, придават календар на празнична атмосфера.Дължина на гривната е 8,5 инча (21,5 см), с 6 продълговати панти, които са подходящи за повечето жени и момичета.Всички висулки може да се переупорядочить, и ще ви бъде приятно, да направите гривна със собствените си ръце. ?❤️【Качество и обслужване】 : Предоставяне на висококачествени продукти и услуги, съответстващи на очакванията на клиента или от горския ги е основната ни цел.Ние предлагаме гаранция за качество на това бижу с адвент-календар, ако има някакви дефекти, причинени от производител, ние ви обещаваме да ви върне парите в пълен размер.

Подробности

Подобни продукти в категория