• Новинка
Вратите стопоры с допълнителни стикери, Вратите стопоры за долната част на вратата, Самозалепващи Вратите стопоры с бяла гума и корпус от неръждаема стомана - Тежк?

Вратите стопоры с допълнителни стикери, Вратите стопоры за долната част на вратата, Самозалепващи Вратите стопоры с бяла

Buyers rating:
BGN 3.99

Налично

?【Че ще получите】 : 1 опаковка самозалепващи стенни врата корк и 1 опаковка резервен стикери 3 м VHB, всяка врата на стената има размери 1,57 инча в диаметър x 01,65 инча височина, самозалепваща се основа ?【Вратите мъничета за долната част на вратата】 : Нашите гумени дръжки мъничета за долната част на вратите предпазват от scuffs и вдлъбнатини на вашите благородни стената, на вратата или на мебели. ?【Лесна инсталация】 Просто почистете повърхността и премахване на лепило 3 M VHB с основаването на нашите гумени врати спирка и се прикрепва към всяка стена, на пода или мебелите. ?【Безшумен защитник】 : Нашите врати стопоры wall protector имат силиконовата конструкция, като стенни и подови брони, които абсорбират всички удари, предотвратяване на дразнещи звуци. ?【Издръжливост и гъвкавост】 Тези врати стопоры за защита на стени, изработени от бяла гума и корпус от неръждаема стомана и могат да издържат на удари, инсталирани навсякъде, такъв като шкаф, приставные масички, шкафчета и т. ?【Че ще получите】 : 1 опаковка самозалепващи стенни врата корк и 1 опаковка резервен стикери 3 м VHB, всяка врата на стената има размери 1,57 инча в диаметър x 01,65 инча височина, самозалепваща се основа. ?【Вратите мъничета за долната част на вратата】 : Нашите гумени дръжки мъничета за долната част на вратите предпазват от scuffs и вдлъбнатини на вашите благородни стената, на вратата или на мебели. ?【Лесна инсталация】 Просто почистете повърхността и премахване на лепило 3 M VHB с основаването на нашите гумени врати спирка и се прикрепва към всяка стена, на пода или мебелите. ?【Безшумен защитник】 : Нашите врати стопоры wall protector имат силиконовата конструкция, като стенни и подови брони, които абсорбират всички удари, предотвратяване на дразнещи звуци. ?【Издръжливост и гъвкавост】 Тези врати стопоры за защита на стени, изработени от бяла гума и корпус от неръждаема стомана и могат да издържат на удари, инсталирани навсякъде, такъв като шкаф, приставные масички, шкафчета и т.

Подробности

Подобни продукти в категория