• Новинка
Soulsfeng/ Детска Тенис обувки, Лека Дишащи обувки за бягане за Момчета, Модерни Панорамни маратонки за Момичета (на Малко дете/Голямо бебе)

Soulsfeng/ Детска Тенис обувки, Лека Дишащи обувки за бягане за Момчета, Модерни Панорамни маратонки за Момичета (на Малко

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

За да осигурят точни показания при измерване, распрямьте стъпало, движещи теглото напредАко мярката между два размера, винаги да преминете към по-голям размер.Задължително се измерва с двата крака.При много хора на краката с различни размери.Идеална за това, че повече от две.Сложете си обувки в същото време, в колко ще го нося.Що се отнася до ежедневни обувки, сложете я за себе си, когато сте цял ден са на крака, защото на краката, увеличен.СМ - това е дължината на стъпалото.Можете да изберете размер в зависимост от вашата дължина на краката.Моля, разберете, единственият истински точен начин да се определи дали обувки по размер на крак, - това да пробвам него. ★ 【Опазване на околната среда】 : Ние отделяме голямо внимание за опазване на околната среда и използваме екологично чисти материали, безвредни за човешкия организъм.Материалът е преминал изпитанието на SGS и отговаря на стандарта EN ISO 14362-1 : 2017. ★ 【ПОСТОЯНЕН ото】 : Всяка страна мъжец, свързани парче еластична тъкан; така че езика не може да остане в централно положение; но и лесно се регулират и да отговарят на учениците на крака. ★ 【АМОРТИЗИРУЮЩАЯ подметка】 : Подметка ETPU разработен с подобрена ударопоглъщащ структура, която засилва амортизирующий ефект, лека, мека, гъвкава и здрава. ★ 【Устойчива на плъзгане подметка каучук】 : нескользящая подметка с използване на трайна и подобрен каучук за предотвратяване на приплъзване и падане. ★ 【Уникален дизайн на РЪЧЕН спрей】 : Уникалната комбинация от цветове и дизайн спрей ви правят най-стръмни хора в тълпата.Идеален избор за всеки повод : Ежедневни облекла, Ходене, бягане, Тренировка в затворени помещения, Спорт, на открито, на Пътуване, физическа активност. ★ 【Покупки със 100% гаранция】 : закупуване на Soulsfeng, вие не рискувате заради проблеми с качеството на продукцията.Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите без риск, ако по някаква причина не се грижи за проблеми с качеството на продукцията.Просто ни кажете, и ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим най-задоволително решение.Безгрижно услуга за вас-моля, пишете ни, ако има някакви проблеми. ★ 【Опазване на околната среда】 : Ние отделяме голямо внимание за опазване на околната среда и използваме екологично чисти материали, безвредни за човешкия организъм.

Подробности

Подобни продукти в категория

Жилетка Snow Peak 2 l Octa
  • Новинка
Оценки:

Жилетка Snow Peak 2 l Octa

100% НайлонОбвивка : 100% найлон, подплата : 100полиэфир Изсъхва бързо, лек, топлоизолация.Технически стил Snow P

BGN 0.33
Графична Майк Swoosh Nike Air
  • Новинка
Оценки:

Графична Майк Swoosh Nike Air

Джърси, ПамукИздърпайте закопчалка.В кроссовке "Найки" Kids DriFIT Swoosh Crossover, за да разгледа потоплите темпер�

BGN 2.33