• Новинка
Водна Конец за Почистване на зъбите, която се презарежда Иригатор за устната кухина, 4 Режима, 310 мл, IPX7 Водоустойчив, Мощна Батерия, Водна паста за Набиране за Дома П?

Водна Конец за Почистване на зъбите, която се презарежда Иригатор за устната кухина, 4 Режима, 310 мл, IPX7 Водоустойчив,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Тази водна конец за зъби може ефективно да изтриете 99,99% въевшихся остатъците от храна, масажи венци и спомага за циркулацията на кръвта, което ви позволява ефективно да запазите вашата устната кухина е свежа, чиста и здрава 6 часа за пълно зареждане на това флоссера за вода може да бъде достатъчно за около 66 часа.Не се нуждаят от често зареждане.Този воден флоссер има 4 режима на почистване : Pulse Лек, нормален, силен.Лесно конфигуриране. резервоар за вода flosser обем 310 мл е напълно достатъчно за цялостно почистване на зъбите, без повторно пълнене.Флоссер за вода с водоустойчива защита IPX7 по-безопасно използване на душ-кабината в банята. 【Пълна хигиена на зъбите】 Насладете се на по-ярки, чисти зъбите и венците здрави само за 1 минута на ден.Тази водна конец за зъби ефективно премахва 99,99% въевшихся остатъците от храна, масажи венци и спомага за циркулацията на кръвта.Отмычки за почистване на зъбите water teeth cleaner също може да помогне за предотвратяване образуването на кариес, лош дъх и чувствителността на зъбите, което позволява ефективно да поддържате устната кухина е свежа, чиста и здрава. 【Мощният екологично чист батерия】 пълно зареждане на това иригатор за устната кухина е за 4 часа да са достатъчни за около 60 дни.Няма нужда от често зареждане.Той идва с USB кабел (адаптер в комплекта не са включени) подходящо за различни зарядни устройства, като например захранващи блокове, компютри, лаптопи.Безжична конец за зъби за водата са подходящи за носене със себе си и пътувания. 【4 Режима на почистване с функция за запаметяване】 Този воден флоссер има 4 режима на почистване : Pulse Лек, нормален, силен.Лесно конфигуриране. 3 различни почистващи глави могат да обслужват по-различно състояние на зъбите, също така може да се завърта на 360 ° за идеално почистване на различни части на устата.Иновативна функция за запаметяване на стоматологично иригатор ще ви помогне да запазите предпочитания от вас режим за следваща употреба. 【Голям резервоар за вода 24 часа професионално обслужване на клиенти, 30 дни без причина за връщане, 1 година гаранция.Ние с удоволствие ще ви отговорим на всички предварителна продажба и послепродажные въпроси.Ако имате нужда от някаква помощ с флоссером, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Пълна хигиена на зъбите】 Насладете се на по-ярки, чисти зъбите и венците здрави само за 1 минута на ден.Тази водна конец за зъби ефективно премахва 99,99% въевшихся остатъците от храна, масажи венци и спомага за циркулацията на кръвта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Malco SS/SS48DT .376-.500
  • Новинка
Оценки:

Malco SS/SS48DT .376-.500

Глухи нитове Malco осигуряват сигурна и надеждна връзка между 2 или повече листа от материал, който не избл

BGN 59.38