• Новинка
2 Бр. Месинг Определя Пневматичен патронник за гуми със Стандартна резба клапан гуми, Адаптер за маркуч за изпомпване на гуми за усукване При Превод в Фиксирующее с?

2 Бр. Месинг Определя Пневматичен патронник за гуми със Стандартна резба клапан гуми, Адаптер за маркуч за изпомпване на гуми

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

➤【Свободни ръце и средство за отстраняване на течове 】 Този пневматичен патронник премиум-клас с фина дърворезба вентила на гумата е специално разработен за решаване жалко проблеми изтичане на въздух чрез преобразуване на пневматични патронник с винтовым на стена в пневматичен патронник с предпазител Просто поставете и заключете скоба, след това започнете помпа гуми, без помощта на ръцете. 【【Здрав】 е Изработен от неръждаема масивен месинг за увеличаване на силата и издръжливост, устойчивост на корозия и износоустойчивостта, който е идеален избор независимо дали за бизнес или за домашна употреба, ще ви служи вярно и е истина в продължение на години. 【【Широко приложение】 максимално налягане на издръжливост е до 250 паунда на квадратен инч, идеален за лесно напомпване на гуми с помощта на клапан schrader, широко приложими за различни превозни средства, велосипеди, мотоциклети, автомобили и т. Ако търсите издръжлив комплект пневматични патронници, то този комплект е за вас. 【Лесна употреба и бързо изпомпване на】 Вверните този адаптер за пневматични на патрона на премиум-клас в края на маркуч за помпане на гуми, след това я закрепете на штоке клапан гуми, трайни зацепы и леко натискане предоставят идеалното изпомпване, без изтичане на въздуха и бърза ефективност. 【【Купи с увереност】 ние винаги подкрепяме всички наши стоки са със 100% гаранция за качество и да се чувстват доволни от обслужването на клиентите, просто купувайте със 100% сигурност. ➤【Свободни ръце и средство за отстраняване на течове 】 Този пневматичен патронник премиум-клас с фина дърворезба вентила на гумата е специално разработен за решаване жалко проблеми изтичане на въздух чрез преобразуване на пневматични патронник с винтовым на стена в пневматичен патронник с предпазител. Просто поставете и заключете скоба, след това започнете помпа гуми, без помощта на ръцете. 【【Здрав】 е Изработен от неръждаема масивен месинг за увеличаване на силата и издръжливост, устойчивост на корозия и износоустойчивостта, който е идеален избор независимо дали за бизнес или за домашна употреба, ще ви служи вярно и е истина в продължение на години. 【【Широко приложение】 максимално налягане на издръжливост е до 250 паунда на квадратен инч, идеален за лесно напомпване на гуми с помощта на клапан schrader, широко приложими за различни превозни средства, велосипеди, мотоциклети, автомобили и т. Ако търсите издръжлив комплект пневматични патронници, то този комплект е за вас. 【Лесна употреба и бързо изпомпване на】 Вверните този адаптер за пневматични на патрона на премиум-клас в края на маркуч за помпане на гуми, след това я закрепете на штоке клапан гуми, трайни зацепы и леко натискане предоставят идеалното изпомпване, без изтичане на въздуха и бърза ефективност.

Подробности

Подобни продукти в категория

AME 15222 EVERBLOCK, 4 x 4 x 24
  • Новинка
Оценки:

AME 15222 EVERBLOCK, 4 x 4 x 24

Оборудван специално разработени тюлениЗдрава стоманена конструкция с ниска височина на захващане.Про�

BGN 27.93