• Новинка
Kisangel Кола на Матрака 3 бр. Впитывающий Урината Подложка за Грижа за Двойни Бамбукови Подложки Слоеве Подложка За изследване на Урината на Децата Моющееся Влакна Де?

Kisangel Кола на Матрака 3 бр. Впитывающий Урината Подложка за Грижа за Двойни Бамбукови Подложки Слоеве Подложка За изследване

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

ВлакнаВПИТЫВАЮЩИЙ урината мат - Безопасен дизайн на бебешка подложка за изследване на урината на вашето дете ще бъде приятна на допир кожна покривка.Подложка за ХРАНЕНЕ за ДЕЦА - той запазва своя легло чист и подреден. подложка за урина поддържа бебето сухо през цялата нощ.Изработен е от влакнести материали, издръжлив и лесен.Бебето ви може да спи в него или да играе на него.ВПИТЫВАЮЩИЙ урината мат - Безопасен дизайн на бебешка подложка за изследване на урината на вашето дете ще бъде приятна на допир кожна покривка.Подложка за ХРАНЕНЕ за ДЕЦА - той запазва своя легло чист и подреден. подложка за урина поддържа бебето сухо през цялата нощ.Изработен е от влакнести материали, издръжлив и лесен.Бебето ви може да спи в него или да играе на него.Списък на пакетите 1 x Детски мат урината Особености - подложка за урина поддържа бебето сухо през цялата нощ. - Размер : около 36x14 x 2 виж - Безопасен дизайн на бебешка подложка за изследване на урината на вашето дете ще бъде приятна на допир. - Това се подкрепя от леглото си чисти и спретнати. - Изработен е от влакнести материали, издръжлив и лесен. - Бебето ви може да спи в него или да играе в него Описание на продукта Подложка за хранене за деца На пипане е много лъскав, vi, Впитывающий урината мат Вашето дете много ще се хареса.Подходящ за кърмачета, бебета и т. Прост дизайн с изящни детайли, което го прави чудесно.Търсите килим за детска урина?Този продукт ще ви стане най-добрият избор.безопасно и комфортно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Тъканни Удвоители На Памперси
  • Новинка
Оценки:

Тъканни Удвоители На Памперси

Повишена впитываемость там, където вашето дете е найважно 2 вътрешни слой хавлиени жадни и два външни сл

BGN 0.67